Cadeau idee voor
20 t/m 34 jaar

In deze periode zijn de volwassenen bijna klaar met de studie en gaan ze beginnen aan hun loopbaan. Het laatste deel van deze periode is de tijd dat de jonge gezinnen ontstaan. Dit is natuurlijk de meest bijzondere tijd in het leven. Bij elke fase zijn heel veel leuke cadeautjes te bedenken. Wij hebben de leukste cadeaus voor volwassenen van 20 t/m 34 jaar.

Vrouwen

Bijna klaar met de studie of beginnen aan je eerste baan. Wij hebben voor jou de leukste cadeautjes voor vrouwen van 20 – 34 jaar gevonden. Laat jezelf lekker verwennen.

Volwassenen 20 jaar, vrouwen

Mannen

Is dit de tijd waar jij vader gaat worden? Een spannende nieuwe tijd breekt voor jou en je partner aan. Wij hebben tal van leuke cadeautjes speciaal voor jou in deze levensfase.

Volwassenen 20 jaar, mannen

Volwassenen tussen de 20 en 34 jaar

Hoe ouder je wordt, hoe leuker het sporten wordt. Lekker even na de studie sporten of na het werk even lekker naar de sporten. In de sportschool of even op de racefiets of op de mountainbike. Voor veel jongvolwassenen is tegenwoordig een balans tussen werk en privé een belangrijk item. Aan het einde van je studie bijbaantjes en de juiste balans in vrije tijd. Lekker met je vrienden op een terrasje of even gezellig op bezoek. In het eerste eigen appartementje of misschien heb je al wel een koophuis.

De tijd waar je richting de dertig jaar gaat kenmerkt zich door een aantal jaren werken, misschien al wel een promotie gemaakt of doorgestroomd naar een nieuwe baan. En woon je nog in de plaats waar je bent opgegroeid of woon je inmiddels in de plaats waar jouw laatste stage was of je studie. Voor sommigen is de tijd aangebroken dat je vader of moeder wordt. Een hele spannende tijd maar ook echt de mooiste tijd van je leven. En een hele verandering. Kortom, een tijd vol cadeautjes voor jou en je gezin.

De leukste cadeau ideeën voor
volwassenen tussen de 20 en 34 jaar

Het leukste cadeau idee voor vouwen en mannen tussen de 20 en 34 jaar

We hebben voor vrouwen vanaf 20 jaar de leukste cadeautjes samengesteld. Hieronder zie je al een paar leuke voorbeelden. Maar wil je alle leuke cadeautjes zien, klik dan op de knop hieronder. Wat dacht je van een Rituals body crème pakket. Dit is altijd goed om te geven en iedere vrouw is hier blij mee. Of ben jij een sing-star onder de douche? Geef dan deze leuke douchebox cadeau. (spat) waterdicht en makkelijk te verbinden met jouw telefoon. Wat dacht je trouwens van een leuke ijsmachine om zelf softijs mee te maken?

Feestdagen


Leuk voor alle feestdagen om te geven of te krijgen

Verjaardagen


Altijd een origineel cadeau voor iedere verjaardag

Om te geven


Nooit meer een vraag wat je moet geven aan iemand

Om te krijgen


Altijd een leuk cadeau om te krijgen via kdoidee.nl