Cadeau voor een meisje
van 5 jaar?

Een cadeau voor en meisje van 5 jaar. Wat koop je voor deze grote meid. Groep twee van de basisschool en al een hele grote meid. Op deze pagina vind je de leukste cadeautjes voor een meisje van 5 jaar.

Kenmerken van een meisje van 5 jaar

Een meisje van vijf jaar is al heel erg zelfstandig. Ze vraagt je de oren van het hoofd als ze woorden niet begrijpt. Ze kan zelf al drinken en eten pakken en … ze kan haar strikdiploma halen. Ook bij het oversteken kijkt de meid van 5 al netjes naar links en naar rechts. Ze kan verschillende taken in het huis uitvoeren zoals speelgoed opruimen of papa of mama goed helpen bij een klusje.

Meiden van 5 jaar zijn al echte doorzetters in alles wat ze doen. Ze geven niet op en gaan net zo lang door totdat iets lukt. Ze houdt rekening met andere kinderen en kan kinderen troosten of blij maken. Een meid van vijf jaar komt voor zichzelf op maar wordt ook boos of verdrietig als ze verliest met een spelletje. Natuurlijk geeft dit niet, maar winnen is altijd leuker. Vind het leukste cadeau voor een meisje van 5 jaar.

Koop de leukste cadeautjes voor een meisje van 5 jaar

Cadeau voor een meisje van 5 jaar tot €15,-

Pas op ouders, grootouders broers en zussen. Winnen gaat vanaf nu niet meer zo makkelijk, het kan gebeuren dat jullie spelletjes gaan verliezen, zeker met deze leuke spelletjes hieronder. Memory, … nee dat ga je niet meer winnen. Misschien dan een leuke lamp als cadeau voor een meisje van 5 jaar. Maar wat zie ik nu, een sterrenprojector. Tover je kamer om tot het universum waarbij de mooiste ster de kleine meid in de kamer natuurlijk is. En hoe leuk is het om jouw Lego Friends collectie verder uit te breiden. Verzamel alle items van Lego Friends en bouw je hele kamer vol.

Memory Dieren
Pim Pam Pet
Dobble Kids
Jetti in mijn Spaghetti
Jeti in mijn Spaghetti
Mini Mouse
Lamp
Disney Frozen
Lamp
Sterren
Projector Blauw
Sterren
Projector Roze
Lego Friends
Ponystal
Lego Friends
Modeboetiek
Lego Friends
Waterval
Lego Friends
Dierenambulance

Een meisje van 5 jaar

Is erg energiek, houdt van dansen, spelen en is erg creatief. Ze kan zich al erg goed concentreren en kan een lange tijd bezig zijn met een activiteit. En als het even niet lukt, dan geeft ze niet op. Spelen met vriendjes en vriendinnetjes is iets dat ze erg leuk vindt. Samen spelletjes doen of knutselen vindt ze helemaal het einde.

Cadeau voor een meisje van 5 jaar tot €30,-

Jong geleerd is oud gedaan. Wie houdt er nu niet van bowlen. Maar altijd een uurtje op de bowlingbaan waar de bal veel te ver moet rollen is natuurlijk niet leuk. Speel bowlen gewoon bij jou in de gang, achtertuin, garage of waar dan ook. En als de bal dan veel te ver wegrolt, dan kun je deze weer vinden met een coole verrekijker, in alle kleuren, speciaal voor jou. En je gelooft het niet, maar deze cadeau’s zijn allemaal echt onder de €30,-.

Walki Talki, cadeau kind 5 jaar
Bowling Set
Peppa Big
Walki Talki, cadeau kind 5 jaar
Bowling Set
Paw Patrol
Walki Talki, cadeau kind 5 jaar
Kegel Spel
Boerderij
Walki Talki, cadeau kind 5 jaar
Kegel Spel
Voor Kids
Verrekijker Paars
Verrekijker Groen
Verrekijker Lichtgroen
Verrekijker Blauw

Ontdekken


Kijk in alle hoekjes met jouw geweldige verrekijker.

Bowlen


Vandaag is jouw dag dat je gaat winnen met bowlen.

Slapen


Slapen onder de sterren, wie wil dat nu niet, Mmmmm.

Tekenen


Maak de mooiste tekeningen. Eindeloze mogelijkheden.

Cadeau voor een meisje van 5 jaar tot €60,-

Wauw! Een Walki Talki, pssss niet tegen je ouders zeggen maar je kan nu de hele avond stiekem in bed met je buurmeisje, buurjongen of allebei uren kletsen. Je bent met deze coole Walki Talki’s nooit uitgepraat … (over). Heb je deze gave tekenmachine gezien, teken het patroon over en inkleuren maar. Wat een geweldig leuk cadeau is dit, voor iedereen de mooiste tekening.

Walki Talki, cadeau kind 5 jaar
Walki Talki
Blauw
Walki Talki, cadeau kind 5 jaar
Walki Talki
Motorola
Walki Talki, cadeau kind 5 jaar
Walki Talki
3 stuks
Walki Talki, cadeau kind 5 jaar
Waki Talki
Alecto
Xoomy Tekenmachine
Horse
Xoomy, cadeau kind 5 jaar
Xoomy Tekenmachine
Girls
Xoomy, cadeau kind 5 jaar
Xoomy Tekenmachine
Unicorn
Xoomy, cadeau kind 5 jaar
Xoomy Tekenmachine
Fee