Cadeau voor mannen van
50 t/m 64 jaar?

In de laatste fase van de carrière of misschien weer aan het begin. De kinderen zijn ouder en zelfstandig. Er komt veel tijd vrij voor leuke dingen. Tijd voor jezelf, nieuwe hobby’s en jouw kennissen om leuke dingen te ondernemen. Het leukste cadeau voor mannen van van 50 t/m 64 hebben wij voor jou.

Kenmerken van mannen van 50 t/m 64 jaar

In deze levensfase heb je al een groot deel van je leven gewerkt of ben je misschien al wel een groot deel van je leven eigen baas geweest. Voor de één is de tijd van afbouwen aangebroken, de ander komt net op stoom en heeft vele nieuwe ideeën en plannen. Hoe dan ook, je bent in ieder geval veel levenservaring rijker en jouw situatie is op dit moment wezenlijk anders dan toen je twintig was. Waar kunnen we jou blij mee maken?

De kinderen zijn in deze levensfase misschien al wel in de twintig, studeren of werken. Misschien heb je al die jaren de studie gefinancierd en bijgedragen in het levensonderhoud. Nu staan ze op eigen benen en voorzien ze in hun eigen inkomen. Dit biedt niet alleen ruimte, maar ook financiële rust. Deze tijd staat in het teken van leuke dingen doen en lekker tijd voor jezelf en jouw partner. Wij hebben de leukste cadeautjes voor jou.

Koop de leukste cadeautjes voor mannen van 50 t/m 64 jaar

De leukste cadeau ideeën voor mannen van 50 t/m 64 jaar

Een lekker after shave is altijd een schot in de roos. Davidorff Cool Water is altijd een luchtje waar iedere man van houdt. Niet al te duur en altijd leuk om te geven. Maar weet je wat een leuk cadeau voor een man van 50 t/m 64 jaar is om te geven; een poolbiljart. Deze tafeleditie zet je gewoon op de keukentafel. Het is een miniatuurversie, maar de pret is er niet minder om. Compleet met ballen, keus en zelfs een krijtje staat dit garant voor uren speelplezier. Leuk om als schoonzoon aan je schoonvader te geven. Hoe dan ook, wij hebben een aantal leuke cadeaus voor mannen van 50 t/m 64 voor je op een rijtje gezet.

After shave, cadeau mannen 50
After Shave

After shave

Een lekker geurtje, daar houdt iedere man van. Misschien is het goed om even stiekem te kijken of te vragen wat zijn favoriete geur is. Maar misschien is een nieuw geurtje ook wel iets. Een after shave is altijd een topkeuze voor iedere man.

Mini Pooltafel, cadeau mannen 50
Mini Pooltafel

Mini Pooltafel

Niet de ruimte voor een complete pooltafel in jouw woonkamer? Dan is dit het ideale cadeau voor de man die van Poolbiljart houdt. Zet hem gewoon op de eettafel en poolen maar. Compleet met echte ballen en twee keus. Het MUST HAVE cadeau voor mannen van 50 t/m 65 jaar

Arcade retrogame
Arcade Retrogame

Arcade retrogame

Ben jij nog van de gameboy? Misschien niet als je net twintig bent, maar alle andere leeftijden wel. En deze gameboy is voor een prikkie. Daarnaast komt hij met maar liefst 240 verschillende spelletjes. Altijd een leuk moment om ouderwets te gamen.

Krab multitool
Krab Multi-tool

Krab multi-tool

Altijd een multi-tool bij de hand. En hoe leuk is het om deze in de vorm van een krab te hebben. Er zit van alles op. Een blikopener, een schaar, een mes, een schroevendraaier en nog veel meer.

Cornflakes Noten dispenser, cadeau mannen 50
Cornflakes Noten Dispenser

Cornflakes noten dispenser

Ja, eigelijk is het een hele nette cornflakes dispenser. Maar voor mannen is het meer een pinda, borrelnoot dispenser. Hoe cool is het om er eentje op het aanrecht te hebben. staan en even een bakje noten of M&M’s te scoren.

Cadeau mannen 50

Cadeau idee mannen van 50 t/m 64 jaar

Heeft meer en meer tijd om leuke dingen te doen met vrienden en kennissen. Tijd voor leuke vakanties en citytrips is iets wat steeds belangrijker wordt. De kinderen gaan misschien al wel zelf op vakantie.

De coolste cadeaus voor mannen van 50 t/m 64 jaar

Meten is weten, met deze leuke gadgets zie je precies hoeveel stroom je verbruikt en teruglevert als je zonnepanelen hebt. Je sluit ze eenvoudig op je slimme meter aan in de meterkast. Of dit stopcontact plaats je gewoon in tussen een energie-slurper en jouw stroomnet. Misschien heb je wel een goede reden om een nieuwe televisie te kopen. Heb je deze leuke kluis al gezien. Plaats hem op een plek in jouw huis waar hij niet opvalt. Bijvoorbeeld in de gangkast waar je de kluis vergrendeld aan de muur. Jouw spullen liggen altijd veilig.

Smart Energie verbruik pakket, cadeau mannen 50
Smart Energie Verbruik Pakket

Smart energie verbruik pakket

Deze tools helpen jou (via een gratis app) om precies te zien hoeveel stroom en gas je verbruikt, verspilt en teruglevert. Met de gratis app zie je tot in detail wat de energie slurpers zijn en hoe je geld kan besparen. Het leukste cadeau voor mannen van 50 t/m 65 jaar

Cadeau mannen 50
Stroomverbruik Meter

Stroomverbruik meter

Wie is de energie-slurper, die oude koelkast, de wasmachine, de computer? Met deze stroomverbruik meter spoor je alle apparaten op teveel stroom verbruiken en vervang ze door nieuwe slimme apparaten of ga bewuster met deze apparaten om.

Biografie Elon Musk
Elon Musk Biografie

Elon Musk biografie

Hoe deze man onze toekomst vorm geeft. Zelf rijdende auto’s, elektrische auto’s, zelf landende raketten, hij krijgt het allemaal voor elkaar. Lees deze biografie, binnenkort moet deel twee uitkomen van deze alleskunner.

Stoere zaterdag laarzen.
Stoere Zaterdag Laarzen

Stoere zaterdag laarzen

De ideale boots om met de hond te wandelen, gewoon een lekkere wandeling mee te maken. Maar natuurlijk zijn dit ook de ideale laarzen om op zaterdag mee langs het veld te staan bij de voetbal of de hockey. Nooit meer koude of natte voeten. Het leukste cadeau voor mannen van 50 t/m 65 jaar

Kleine kluis.
Kleine Kluis

Kleine kluis

Klein in formaat, maar groots in mogelijkheden. Deze kluis veranker je aan de muur en jouw eigendommen zijn veilig. Voorzien van een code en een sleutel kan geen inbreker erbij.

Feestdagen


Leuk voor alle feestdagen om te geven of te krijgen

Verjaardagen


Altijd een origineel cadeau voor iedere verjaardag

Om te geven


Nooit meer een vraag wat je moet geven aan iemand

Om te krijgen


Altijd een leuk cadeau om te krijgen via kdoidee.nl