Cadeau idee een 100 jarige

Honderd jaar worden is op zich al het ultieme cadeau. Ongeveer 40 op de 1000 mensen worden honderd jaar. Maar dit aantal stijgt naarmate we steeds ouder worden. Naast een rijk leven heb je ook een hele grote familie om je heen verzameld met kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Een cadeau aan een honderd jarige geven is op zich al speciaal. Wat is dan leuk om te geven. Wij hebben ons best gedaan om de leukste cadeautjes voor je op een rij te zetten voor een 100 jarige.

Het leukste cadeau idee voor een 100 jarige

Ale je honderd jaar wordt, dan ben je in de twintiger jaren van de vorige eeuw geboren. Waar nu de auto’s zelf kunnen rijden bestonden er toen nog helemaal geen auto’s. Waar vliegen op dit moment heel normaal voor iedereen is was het toen nog niet voor te stellen dat jij ooit in een vliegtuig zou kunnen zitten. Een honderdjarige heeft al zoveel meegemaakt.

Herinneringen zijn heel erg belangrijk. Beelden terugkijken en verhalen vertellen over vroeger is iets wat iemand van honderd jaar graag doet. En natuurlijk zijn de achterkleinkinderen absoluut favoriet bij een 100-jarige. Wat bijzonder is dit, en wat leuk om een cadeautje voor een honderdjarige te kopen. Wij hebben ons best gedaan om leuke ideeën te verzamelen.

De leukste cadeau ideeën voor een 100-jarige

Het leukste cadeau idee voor mannen en vrouwen van 100 jaar

Honderd jaar, wat een geweldige leeftijd. Wij hebben hieronder de allerleukste cadeautjes voor jullie geselecteerd. Wat dacht je van een hele oude plattegrond van jouw stad. Je gelooft dit niet, maar de foto hieronder is Rotterdam. Er zijn heel veel plattegronden, zit er ook een oude plattegrond van de stad van jouw 100 jarige opa of oma bij? Ken je die oude vierkante radio’s nog. Die kennen jouw vader of moeder nog. Ze worden weer opnieuw gemaakt, maar wel met een geweldige geluidskwaliteit. Deze geweldige cadeau’s zijn ook leuk voor iemand van 65 plus. Koop het leukste en meest originele cadeau voor iemand van honderd jaar.

Oude plattegrond, cadeau 100 jarige
Plattegrond van Jouw Stad.

Oude plattegrond van jouw stad

Ze zal het niet zeggen, maar dit is Rotterdam. Hoe leuk is het om een hele oude plattegrond van de (of nabij de) geboortestad van een 100-jarige te geven.

Raam vogelhuisje, cadeau 100 jarige
Vogelhuisje Voor Op Het Raam

Raam vogelhuisje

Dat is leuk, kijk hoe de vogeltjes aan de buitenkant van jouw raam lekker aan het eten zijn. Met zuignappen zit dit vogelhuisje aan jouw raam vast.

Antieke radio, cadeau 100 jarige
Ouderwetse Radio

Ouderwetse radio

Dit is een cadeau wat een 100-jarige als muziek in de oren zal klinken. Een ouderwetse radio. Maar stiekem is de geluidskwaliteit we van deze tijd. Het leukste cadeau idee voor een 100 jarige.

Fotolijstje, cadeau 100 jarige
Digitaal Fotolijstje

Digitaal fotolijstje

Dit fotolijstje is geweldig. Alle ((achter)klein)kinderen kunnen via de mobiele telefoon de leukste foto’s online toevoegen aan dit lijstje.

Seniorentelefoon, cadeau idee 100 jarige
Senioren Telefoon

Senioren Telefoon

Een leuke telefoon met grote toetsen en zelfs afbeeldingen van de kinderen. Druk op de foto en de telefoon belt de persoon. Het leukste cadeau idee voor een 100 jarige.

Kalenderklok, cadeau idee 100 jarige
Senioren Telefoon

Kalenderklok

Duidelijker dan dit kan het niet. Een hele mooie kalenderklok. Met de dag, tijd van de dag en de datum erop.

Uw jaar in beeld.
Uw jaar in beeld

Uw jaar in beeld

Een prachtige DVD met de hoogtepunten uit uw jaar. Misschien moeten we nog even wachten totdat uw geboortejaar aan de beurt is.

Verjaardagskalender
Verjaardagskalender Met Eigen Foto

Verjaardagskalender met eigen foto

100 jaar is heel wat verjaardagen. Een leuke verjaardagskalender met de foto’s van alle kinderen en kleinkinderen en achterkleinkinderen. Het leukste cadeau idee voor een 100 jarige.

Foto op canvas, cadeau 100 jarige
Verjaardagskalender Met Eigen Foto

Foto op Canvas

Dit is altijd een supercadeau. Hier kun je de hele kamer van een 100-jarige mee behangen. Een foto op canvas van de kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen, achter-achter klein …

Feestdagen


Leuk voor alle feestdagen om te geven of te krijgen

Verjaardagen


Altijd een origineel cadeau voor iedere verjaardag

Om te geven


Nooit meer een vraag wat je moet geven aan iemand

Om te krijgen


Altijd een leuk cadeau om te krijgen via kdoidee.nl