Cadeau voor een jongen
van 1 jaar?

Nu is hij nog een kleine jongen en zo zijn ze groot. De babytijd gaat zo snel voorbij. Voor je het weet kunnen ze zitten, kruipen en lopen. Geniet van deze tijd. Het gaat echt snel voorbij. En verwen die kleine baby met deze leuke cadeautjes.

Kenmerken van een jongen van 1 jaar

Vanaf 1 jaar is jouw kleine man een dreumes. Een dreumes kan zich vanaf 1 jaar makkelijker dingen herinneren. Al zijn het korte momenten die hij zich kan herinneren. Stimuleer dit met leuke spelletjes. En kijk eens hoe de kleine jongen jou probeert te imiteren. Kleine dingetjes als kiekeboe of gekke bekken trekken, het lukt al steeds makkelijker en jij kan volop genieten.

De motoriek van een jongen van 1 jaar gaat van heel erg ongecontroleerd naar iets gecontroleerder en rustiger. De drumes wil erg graag lopen. Van nature is dit een automatisme om te doen. Wij hebben hiervoor de leukste cadeautjes voor een jongen van 1 jaar. Boekjes en walkers helpen jouw dreumes bij zijn ontwikkeling. Stimuleer hem met cadeaus.

Koop de leukste cadeautjes voor een jongen van 1 jaar

Cadeautjes voor jongen van 1 jaar tot €15,-

Een jongen van 1 jaar kan al goed dingen vastpakken en jou heel goed nadoen. Er is niets leukers om samen een puzzeltje te maken. Van heel eenvoudig tot iets moeilijker. Maar wat nooit verveelt zijn balletjes, bakjes of een leuke stapeltoren. En ook als hij de toren al prima kan maken kan je dit keer op keer herhalen. Kijk eens naar de variaties, blokje omdraaien, blokje stapelen, alles is mogelijk. En als je echt een leuk cadeau voor een jongen van 1 jaar wil kopen ga dan voor een verstoppertje spel. Verstop Bumba, Nijntje of Woezel en Pip en vraag de dreumes waar hij is. Altijd een schot in de roos.

puzzel, cadeau jongen 1 jaar
Houten Puzzel
Houten Puzzel
Houten Puzzel
Houten Puzzel
Stapelringen
Stapelbekers
Stapeltoren Nijntje
Stapeltoren Dieren
Nijntje Kiekeboe
verstopspelletje, cadeau jongen 1 jaar
Bumba Verstoppertje
verstopspelletje, cadeau jongen 1 jaar
Nijntje stoelendans
verstopspelletje, cadeau jongen 1 jaar
Woezel & Pip Verstoppertje

Een jongen van 1 jaar

Jij bent de wereld voor een jongen van 1 jaar. Samen met opa, oma, broers of zussen kan hij uren spelen. De fantasie van een jongen van 1 jaar is eindeloos. Met kleine cadeautjes beleef je de grootste avonturen. Stimuleer de fantasie met cadeautjes voor een jongen van 1 jaar. Wij hebben ze voor jou op deze pagina.

Cadeautjes voor jongen van 1 jaar tot €30,-

Spelen met blokjes is natuurlijk geweldig, maar hoe leuk is het als er een reactie van een speeltje terug komt. In de speel- en muziekboekjes zitten leuke geluidjes achter elk knopje. Achter iedere pagina vind je een nieuw avontuur. Dit is denk ik het cadeau dat de absoute favoriet zal worden en de dreumes maanden en maanden zal inspireren. Deze boekjes gaan ook altijd over van broertje naar broertje of zusje. Als de dreumes iets ouder is, dan is het tijd voor een ware knikkerbaan. Wie is er niet groot mee geworden. Een grote bal in de knikkerbaan of een autootje in de rollerbaan staat garant voor uren speelplezier. En opa en papa vinden dit ook nog steeds erg leuk.

muziekboekje, cadeau jongen 1 jaar
Muziek Boekje
muziekboekje, cadeau jongen 1 jaar
Muziek Boekje
muziekboekje, cadeau jongen 1 jaar
Mijn Eerste 100 Woorden
muziekboekje, cadeau jongen 1 jaar
Mijn Eerste 100 Woorden
Spiraaltoren
Knikkerbaan, cadeau jongen 1 jaar
Rollerbaan
Knikkerbaan, cadeau jongen 1 jaar
Rollerbaan
Knikkerbaan, cadeau jongen 1 jaar
Spiraaltoren Beer

Verwen


Koop het leukste cadeau voor een jongen van 1 jaar.

Spelen


Minder slaap en meer plezier voor een kleine dreumes.

Motoriek


Elke dag een nieuwe uitdaging voor de kleine man.

Ontdek


Elke dag een nieuw avontuur achter elk klein hoekje.

Cadeautjes voor jongen van 1 jaar tot €60,-

Dit is de tijd dat de jongen willen beginnen met lopen. Stimuleer dit met een geweldige babywalker. De dreumes kan er lekker voor gaan zitten en muziek maken of een spelletje spelen. Maar natuurlijk hij kan ook een stukje achter de babywalker lopen. En let eens op hoe snel hij van zitten naar staan kan en een stukje lopen achter de babywalker. En als hij eenmaal kan staan, hoe leuk is het dan om zo’n leuke activiteitentafel voor hem te kopen. Met allerlei spelletjes waar hij uren zoet kan zijn. En wil hij dan even lekker zitten, dan kan hij al zittend met een leuke activiteitenkubus spelen. Zie jij hoeveel spelletjes hierop zitten? Het leukste cadeau voor een jongen van 1 jaar vind je hier.

1-jaar-loopwagen-hout-muziek, cadeau jongen 1 jaar
Babywalker Muziek
1-jaar-loopwagen-hout-muziek-classic
Babywalker Muziek
1-jaar-loopwagen-smoby, cadeau jongen 1 jaar
Babywalker Muziek
1-jaar-loopwagen-smoby, cadeau jongen 1 jaar
Babywalker Smoby
cadeau jongen 1 jaar, activiteitencubus
Vtech Activiteitenkubus
baby activiteitencubus Cadeautjes voor baby's, cadeau jongen 1 jaar, activiteitencubus
Vtech Activiteitenkubus
1-jaar-activiteitentafel, cadeau jongen 1 jaar, activiteitencubus
Activiteitentafel
1-jaar-activiteitentafel-sailor, cadeau jongen 1 jaar, activiteitencubus
Activiteitentafel