Cadeau voor vrouwen van
20 t/m 34 jaar?

Het einde van de studie, het begin van jouw carrière. Dit zijn de jaren dat een vrouw vanaf twintig echt zelf geld gaat verdienen. Na de sobere jaren van studiefinaciering krijg jij nu een salaris. Mooie reizen en misschien wel je eerste eigen auto. Wij hebben voor jou het leukste cadeau voor vrouwen van 20 t/m 34 jaar.

Kenmerken van vrouwen van 20 t/m 34 jaar

Misschien werk je al wel een aantal jaar of sta je aan het begin van jouw carrière. Met de studie en de stages afgerond verhuis je misschien wel naar een andere stad. Hier leer je nieuwe mensen kennen en begin je een nieuw leven. En, met een extra centje door je maandelijkse salaris kun je leuke spulletjes kopen. Enthousiast aan het werk en gaan voor je carrière tekent deze mooie periode.

Ga de wereld over reizen en ontdek nieuwe landen. Naast het reizen is jouw sociale leven ook erg belangrijk. Lekker met vrienden afspreken, stappen en uit eten. Langzaam maar zeker komt de tijd dat je klaar bent om een gezin te stichten. Misschien heb je al een gezinnetje of ben je er nog niet aan toe. Hoe dan ook is deze periode misschien wel de meest bijzonder periode uit jouw leven.

Koop de leukste cadeautjes voor vrouwen
van 20 t/m 34 jaar

De leukste cadeau ideeën voor vrouwen van 20 t/m 34 jaar

Iets dat altijd scoort is een leuk blad. Lekker aan de keukentafel of op de bank lezen. Chantal magazine is het no-nonsense blad dat heerlijk wegleest. Even lekker na een dag studeren of na een dag werken. Wat is nu leuker dan lekker zingen onder de douche. Met deze douche-box mag je uit volle borst meezingen met jouw favoriete Spotify playlist. En als er iemand roept vanaf de gang, dan zet je de box gewoon even op pauze. En als jouw mobiel gaat, dan neem je deze gewoon via de box op, echt handig.

Chantal, magazine, Het leukste cadeau voor vrouwen van 20 t/m 34 jaar.
Chantal magazine

Chantal magazine

Een heerlijk blad met de alledaagse dingen. Dit blad leest heerlijk weg en alle verhalen zijn herkenbaar. Elke maand komt een nieuw exemplaar uit, maar geef dit blad cadeau voor een vrouw tussen de 20 en 24 jaar.

Douche box
Douche box

Douche box

Lekker zingen onder de douche. Deze douche box heeft een grote zuignap aan de achterkant waarmee je hem zo aan de telgels of de douchewand plakt. De douche box is (spat) water dicht, dus laat hem niet in bad vallen.

E-reader, Het leukste cadeau voor vrouwen van 20 t/m 34 jaar.
E-reader

E-reader

Ben jij ook zo’n boekenworm? Dan is een een e-reader echt iets voor jou. Het licht van een e-reader zorgt er niet voor dat je moeilijk in slaap kan komen. Dus je kan heerlijk lezen voor het slapen gaan. Maar als het boek te spannend is … Het leukste cadeau voor vrouwen van 20 t/m 34 jaar.

Google Nest
Google nest

Google nest

Dit is een MUST HAVE voor iedereen. Hoe ging die clip ook al weer? Wat wordt het weer? Hoe zeg je iets in het frans, 3/2 van 1/5. De Google Nest is jouw vriend. Je hebt geen abonnement nodig en je staat verbaasd wat hij allemaal kan.

Happy socks
Happy Socks

Happy Socks

Altijd happy met deze leuke Happy Socks. Kwaliteit-sokken die iedereen staan. Leuke vrolijke kleurtjes en altijd leuk verpakt. Dit is echt een leuk cadeau om te geven of om te krijgen. Naast dit voorbeeld zijn er talloze leuke sokken.

Het leukste cadeau voor vrouwen van 20 t/m 34 jaar

Zelfstandig, de tijd waar ze ook echt op zichzelf gaan wonen. De pubertijd voorbij en altijd gezellig om even lekker een kop thee te drinken. Deze vrouwen zijn ook na de twintigste jaren nog zeker niet te oude voor een leuk cadeau.

De coolste cadeaus voor vrouwen van 20 t/m 34 jaar

Gezellig een kopje koffie drinken. Een koffiezet apparaat is misschien iets te gortig voor een cadeau. Maar een koffiepakket van Starbucks is altijd leuk om te geven. Proef ze allemaal en welke niet lekker zijn geef je gewoon aan je gasten ;-). Een leuk cadeau wat we ook adviseren voor kinderen is ook altijd leuk voor eigelijk iedereen. Een lichtbox, schrijf jouw leukste spreuk op de lichtbox en hij geeft niet alleen licht, maar het is ook nog leuk om naar te kijken. En weet je wat nog leuker is, laat je gasten iets op de lichtbox schrijven.

Koffie pakket, Het leukste cadeau voor vrouwen van 20 t/m 34 jaar.
Koffie pakket

Koffie pakket

Een leuke Starbucks Nespresso koffie pakket. Van zachte smaken tot pittige espresso smaken voor de echte koffiedrinker. Als je een leuk rekje voor de cups hebt, dan staan alle verschillende kleuren zo onwijs leuk. Het leukste cadeau voor vrouwen van 20 t/m 34 jaar.

Verwarmde sloffen
Verwarmde sloffen

Verwarmde sloffen

Zie ik dat nu goed, zit daar een stekker aan? Jazeker, verbind ze met een kleine oplaadbare batterijen en je hebt altijd lekkere warme voeten. Nooit meer koude voeten met deze verwarmde sloffen. Wat een geweldige uitvinding is dit zeg.

Neon licht

Neon licht

Dit staat geweldig aan iedere muur. Met een plexiglas ervoor om de neon buizen te beschermen hoef je geen zorgen te maken dat er iets mis gaat. Natuurlijk zijn er ook andere neon lampen te koop achter de koopknop. Het leukste cadeau voor vrouwen van 20 t/m 34 jaar.

Dagcrème, Het leukste cadeau voor vrouwen van 20 t/m 34 jaar.
Rituals Body crème pakket

Rituals Body crème pakket

Dit leuke pakket staat voor pure kwaliteit. Een heerlijke body crème van Rituals ga jij stralend de dag in. Altijd leuk om te geven en voor iedere vrouw een leuk cadeau.

Feestdagen


Leuk voor alle feestdagen om te geven of te krijgen

Verjaardagen


Altijd een origineel cadeau voor iedere verjaardag

Om te geven


Nooit meer een vraag wat je moet geven aan iemand

Om te krijgen


Altijd een leuk cadeau om te krijgen via kdoidee.nl