Cadeau meisje 2 jaar

Cadeau voor een meisje
van 2 jaar?

Meisjes van 2 jaar zijn zo creatief. Ze maken de mooiste creaties, kunnen al een beetje dansen en hebben al echt een eigen willetje. Daar hebben wij het leukste cadeautje bij gevonden voor jou. Vind hier het leukste cadeau voor een meisje van 2 jaar.

Kenmerken van een meisje van 2 jaar

Kinderen vanaf 2 jaar kunnen al goed lopen. Sterker nog, ze kunnen al rennen; vooruit, achteruit en zijwaarts. Ze kunnen zelfs al een klein dansje maken. Hoe leuk is dat, en wat zijn de oneindige mogelijkheden om hier leuke cadeautjes voor te kopen. Naast lopen en rennen zijn meisjes van twee jaar ook echte klauteraars. Ze willen alles ontdekken en klimmen overal op.

Sta versteld wat deze meiden allemaal al kunnen. Meisjes vanaf 2 jaar willen lekker creatief bezig zijn. Laat ze kleuren en puzzelen. Nog niet te moeilijk. Spelletjes en puzzeltjes voor kinderen vanaf 1 jaar vinden ze ook nog steeds erg leuk. Meisjes vanaf 2 jaar leren om met een vork en lepel te eten. Een slabbetje is dan wel aan te raden op deze leeftijd.

Koop de leukste cadeautjes voor een meisje van 2 jaar

Cadeautjes voor meisjes van 2 jaar tot €15,-

Yes! Het is tijd voor Lego Duplo. Voor de kleinsten zijn er extra grote blokken die veilig zijn. Samen met papa of mama bouwen en spelen maar. Wat niet kan ontbreken in de opvoeding van ieder kind is Nijntje. Wie is er niet groot mee geworden. En het is nog net zo populair als vroeger. Kiekeboe, daar is Nijntje. Misschien is je kleine meid iets aan de grote kant voor dit spelletje, maar kijk eens hoe goed ze alles begrijpt en hoeveel plezier ze heeft. Dit is het cadeau voor een meisje van 2 jaar.

Duplo Wild Animals, Cadeau meisje 2 jaar
Duplo Wild Animals
Duplo bulldozer
Duplo bulldozer
Duplo bij de dokter, cadeau meisje 2 jaar
Duplo bij de Dokter
Duplo Ocean, cadeau meisje 2 jaar
Duplo Ocean
Nijntje in de dierentuin, cadeau meisje 2 jaar
Nijntje in
de dierentuin
Nijntje aanwijsboek, cadeau meisje 2 jaar
Nijntje
Aanwijsboek
Naar bed met Nijntje
Naar bed
met Nijntje
Tel je mee met Nijntje, cadeau meisje 2 jaar
Tel je mee
met Nijntje
Nijntje kiekebboe
Nijntje Kiekeboe
Bumba verstoppertje
Bumba Verstoppertje
Nijntje stoelendans
Nijntje stoelendans
Woesel & Pip verstoppertje
Woezel & Pip Verstoppertje
cadeau meisje 2 jaar

Een meisje van 2 jaar

Als tweejarige gaat alles wat ze doet minder houterig en vloeiender. De fijne motoriek gaat zichtbaar vooruit. Daag jouw kleine meid uit met schilderen, tekenen, spelletjes en puzzels. Dit is belangrijk en helpt het kind om zich verder te ontwikkelen.

Cadeautjes voor meisjes van 2 jaar tot €30,-

Het is tijd om aan de slag te gaan. Wat kunnen ze allemaal leren. Ik leer is speciaal voor de kleinste geschikt om op het niveau van een twee jarige vormen en tegenstellingen te onderscheiden. En … is jouw kind echt heel snel, kijk dan eens of je al nummers kan onderscheiden en herkennen. Een meisje van 2 jaar is zo creatief, gebruik de echte Stabilo potloden om de mooiste kunstwerken te maken. Potloden, stiften, fineliners en nog veel meer. Voor iedereen een prachtige tekening. Het cadeau voor een meisje van 2 jaar.

Ik leer vormen en kleuren, cadeau meisje 2 jaar
Ik Leer
Vormen en Kleuren
Ik leer tegenstellingen
Ik Leer
Tegenstellingen
Ik leer cijfers
Ik Leer
Cijfers
Houten stapel spelltje
Houten
Stapel Spelletje
Stabilo kleurpotloden, Cadeau meisje 2 jaar
Kleurpotloden
Stabilo
Stabilo stiften
Stiften
Stabilo
Stabilo fineliner, Cadeau meisje 2 jaar
Fineliner
Stabilo
Pointmax stabilo, Cadeau meisje 2 jaar
Pointmax
Stabilo

Ontwikkel


Ontdek alle geheime plekjes in huis

Spelen


Gelukkig uren spelen met al jouw speelgoed

Optreden


Wees de grootste ster in jouw eigen huis

Artiest


Maak de mooiste tekeningen voor opa en oma

Cadeautjes voor meisjes van 2 jaar tot €60,-

Het is tijd om de kleine meid haar eigen Tipi Tent te geven. Roze, blauw, wit of grijs, of wil je een andere kleur? Klik op jouw gewenste tent op koop deze online, en je vindt vast nog meer mooie tenten. Een heerlijk plekje in je eigen huis. En hoe leuk is het om door het huis te racen in je eigen auto of loopfiets. Met twee jaar kunnen kinderen al op een loopauto of een loopfietsje met vier wielen. Dit is erg stabiel en erg geschikt voor een meisje van 2 jaar. Volgend jaar kunnen de meisjes van 2 jaar al op een loopfietsje met twee wielen, dus dit is een geweldige stap naar het echte fietsen.

Tipi tent grijs
Tipi Tent
Grijs
Tipi tent roze
Tipi Tent
Roze
Tipi tent blauw, Cadeau meisje 2 jaar
Tipi Tent
Blauw
Tipi tent wit
Tipi Tent
Wit
Loopauto scooter, Cadeau meisje 2 jaar
Loopauto Scooter
Loopfiets, groen, Cadeau meisje 2 jaar
Loopfiets Groen
Loopfiets wit.
Loopfiets Wit
Loopauto creme
Loopauto Creme