, cadeau man 20 t/m 34 jaar

Cadeau voor een man
van 20 t/m 34 jaar?

Ze zijn net begonnen met werken, dit is het einde van de studietijd en het begin van een carrière. Dit is de tijd dat de jongens het huis uit gaan en misschien wel in een andere stad gaan wonen.

Kenmerken van een man van 20 t/m 34 jaar

De studie zit erop en de jongeman staat aan de start van zijn carrière. Mogelijk verhuist hij naar een andere plaats waar hij wellicht stage heeft gelopen of heeft gestudeerd. Een spannende tijd breekt aan hi wellicht aan zijn eerste baan gaat beginnen of in deze periode doorstroomt naar zijn tweede baan. Wat het het perfecte cadeau voor een man 20 t/m 34 jaar? Wij hebben ze voor je gevonden. Kijk snel hieronder voor de ideeën.

Dit is ook de tijd dat een man van eind twintig misschien een gezin gaat beginnen. Als jonge vader ben je er maar druk mee. De kinderkamer verven en inrichten en uiteraard je vrouw bijstaan in deze periode. Spannend maar ontzettend leuk. Jouw leven gaat totaal veranderen en jullie zijn voortaan niet meer met z’n tweeën. De leukste cadeautjes voor een man van 20 jaar hebben wij voor jou op deze pagina.

Koop de leukste cadeautjes voor een man van 20 t/m 34 jaar

De leukste cadeau ideeën voor een man van 20 t/m 34 jaar

Een mooi gevlochten armbandje staat iedere man. Je kan het dragen op casual kleding of zelfs op een pak. Door de basic kleur kun je dit armbandje makkelijk combineren met andere sieraden. En zeg nu, elke man is toch een BBQ Master. Daarbij hoort ook een heel erg stoer schort van echt leer. Het is makkelijk afwasbaar en onmisbaar bij iedere BBQ. En jouw man is nooit te oud voor een echte drone of een radiografische auto. Vlieg wel tot 500 meter hoog of race met je radiografische auto door het huis of door de tuin.

Mooi armbandje, cadeau man 20 t/m 34 jaar
Mooi Armbandje

Mooi armbandje

Dit mooie gevlochten armbandje staat iedere man. De sluiting is magnetisch zodat het armbandje makkelijk en snel om gaat. Draag dit armbandje bij elke gelegenheid. Of het chique of casual is, het staat altijd.

Stoer BBQ schort, cadeau man 20 t/m 34 jaar
Stoer BBQ Schort

Stoer BBQ Schort

Met dit schort ben jij een echte BBQ-Master. Superhandig als jij al jouw vrienden op bezoek hebt voor de BBQ. Dit schort is volledig verstelbaar en heel erg makkelijk af te nemen. Dus bakken maar op de BBQ en jij bent de BBQ-Master.

After shave, cadeau man 20 t/m 34 jaar
After Shave

After shave

Een lekker geurtje, daar houdt iedere man van. Misschien is het goed om even stiekem te kijken of te vragen wat zijn favoriete geur is. Maar misschien is een nieuw geurtje ook wel iets. Een after shave is altijd een topkeuze voor iedere man.

DJI Drone, cadeau man 20 t/m 34 jaar
DJI Mini Drone

DJI Mini drone

Deze kost wel wat, maar dan heb je ook wel wat. Hij (mag niet, maar) kan tot wel 6 km ver vliegen en maar liefst 500 meter hoog. De functies die erop zitten geloof je gewoon niet. Iedereen is een drone-piloot met deze stoere DJI Mini drone.

Radiografische raceauto, cadeau man 20 t/m 34 jaar
Radiografische Raceauto

Radiografische raceauto

Je hoeft dit cadeau niet voor je kind, kleine neefje of buurjongen te kopen om er zelf mee te kunnen spelen. Iedere man vindt dit een geweldig cadeau. Lekker door de tuin of door het huis racen. Maak een circuit door de tuin en heerlijk racen maar.

Cadeau man 20 t/m 34 jaar

Cadeau idee voor een man van 20 t/m 34 jaar

Je eerste baan is een feit. Carrière maken, geld verdienen en mooie reizen maken. Verwen jezelf en of anderen met de leukste cadeaus. Dit is ook de tijd dat je misschien een gezin gaat beginnen. Spannend maar heel erg leuk en jouw leven zal nooit meer (in positieve zin) hetzelfde zijn.

Het coolste cadeau voor een man van 20 t/m 34 jaar

Een echte platenspeler, verzamel alle LP’s van jouw favoriete artiest. En ja, deze worden tegenwoordig gewoon weer uitgegeven, ook de artiesten van dit moment. Is weet je dat jongens erg geld-bewust zijn? Bijbaantjes om te sparen voor een scooter, rijbewijs of voor later. Dan is dit boek over jong beleggen een leuk cadeau. Als je op je 19e begint met beleggen, dan kun je miljonair zijn op je 65e (volgens het boek;-).

Radiografische speedboot, cadeau man 20 t/m 34 jaar
Radiografische Speedboot

Radiografische speedboot

Deze boot gaat maar liefst 20 km/h. Dat lijkt niet hard, maar op het water is dat echt heel erg hard. Voorzichtig door de bocht en dan weer vol gas. Dit is een echte powerboot in miniatuur. De MUST HAVE voor iedere man.

Maatrasvlieger
Matrasvlieger

Matrasvlieger

Lekker vliegeren op het strand, op een grasveld of waar er maar wind staat. Dit is een ideaal cadeau om mee te nemen op vakantie. Hij neemt bijna geen ruimte in beslag en is direct vlieg-klaar. Loopings, vlak over de grond, een echte stuntvlieger voor jou.

Heerlijke hoodie, cadeau man 20 t/m 34 jaar
Heerlijke hoodie

Heerlijke hoodie

Deze heerlijke hoodie zit als gegoten en is lekker warm in de zomeravonden of in de rest van het jaar. De hoodie is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Voor iedere man is dit een mooi cadeau.

Rip Curl t-shirt
Gaaf Rip Curl T-shirt

Gaaf Rip Curl T-shirt

Een leuk t-shirt van het beroemde surf-merk Rip Curl. Dit shirt staat iedere man en is heerlijk voor de zomer of in de winter met en vest of een hoodie met rits. Leuk om te geven, leuk om te krijgen. Het leukste cadeau voor een man van 20 jaar.

Leuk slippers, cadeau man 20 t/m 34 jaar
Echte Havianas Slippers

Echte Havianas slippers

Op een of ander manier lopen deze slippers toch het best. Is het het merk of zijn ze echt goed. Het zijn in ieder geval de slippes die je moet hebben en voor iedere zomer een MUST HAVIANA zijn.

Feestdagen


Leuk voor alle feestdagen om te geven of te krijgen

Verjaardagen


Altijd een origineel cadeau voor iedere verjaardag

Om te geven


Nooit meer een vraag wat je moet geven aan iemand

Om te krijgen


Altijd een leuk cadeau om te krijgen via kdoidee.nl