Cadeau jongen 15 jaar

Cadeau voor een jongen
van 13 t/m 15 jaar?

Yes, deze stoere bink is al een tiener. Wat gaat die tijd toch snel. Zware stem, de baard gaat groeien en wat worden ze ineens lang. Tiener jongens gaan op ontdekking uit, willen graag de wereld ontdekken. Een superleuk cadeau voor een jongen van 15 jaar? Of 14, of 13, wij hebben ze voor jou hieronder staan.

Kenmerken van een jongen van 13 t/m 15 jaar

De jongens worden groot en de ontwikkeling gaat erg snel. Ze gaan hun eigen weg en zijn veel bij vrienden, krijgen misschien een bijbaan en de mobiele telefoon is belangrijk. Net zoals bij alle tieners is social media een onderdeel van het leven. Maar social media wordt ook gebruikt om sociale contacten te onderhouden met vrienden en vriendinnen. Maar de jongens spreken ook erg graag af.

Het sporten gaat gewoon door op deze leeftijd. Teamsporten worden serieuzer en wat worden de jongens goed in voetbal, handbal, hockey of een andere sport. Door hun zelfstandigheid fietsen de jongens zelf van en naar de club met clubgenoten. De cadeautjes voor jongens worden een stuk cooler. Motoriek en intelligentie is perfect en kijk eens welke leuke cadeaus we hebben gevonden.

Koop de leukste cadeautjes voor een jongen van 13 t/m 15 jaar

De leukste cadeau ideeën voor een jongen tussen 13 en 15 jaar

In verschillende prijscategorieën hebben wij de leukste cadeautjes voor een jongen tussen de 13 en 15 jaar voor jou samengesteld. De telefoon was belangrijk voor een jongen toch? Dan is een lege telefoon een ramp voor een jongen. Deze kleine powerbank is een echte krachtpatser. En wat dacht je van die coole Adidas slippers, deze kun je het hele jaar dragen, thuis en buiten.

Mini Powerbank, cadeau jongen 15 jaar
Mini Powerbank

Mini powerbank

Deze kleine krachtpatser laad jouw telefoon binnen no time op. Dankzij deze kleine krachtpatser (10.000 mAh) ben jij altijd bereikbaar en loop je niet met een grote accu of een oplader rond. Deze powerbank is geschikt voor alle telefoons.

Adidas slippers
Adidas slippers

Adidas slippers

Voor thuis, voor de sportschool, in het zwembad, eigelijk gewoon overal. Deze slippers staan jou en het is zó makkelijk. Schoenen uit, slippers aan. Ook voor de heren die op grote voet leven zijn de slippers leverbaar, dus dit is jouw MUST HAVE cadeau.

DJ Controller
DJ Controller

DJ Controller

Maak de blitz en wordt een DJ. Misschien had je er nog eentje van vroeger liggen of is dit iets waar je nooit aan denkt. Maar met de jog wheels, cue points, auto-loop en een sampler-eenheid ben jij de profi DJ van de buurt. Dit is ook erg leuk voor feestjes om samen muziek te maken.

Mini drone, cadeau jongen 15 jaar
Mini Drone

Mini drone

Gewoon leuk, lekker door het huis vliegen, in de tuin en waar je maar wil. Deze propellers van deze drone zijn goed beschermd zodat je veilig kan vliegen. Met maar liefst 3 batterijen heb je 21 minuten vliegplezier voor totaal nog geen €35,-. Een superleuk cadeau voor een jongen van 15 jaar.

Google home mini, cadeau jongen 15 jaar
Google Home Mini

Google Home mini

Dit is een alleskunner. Speel een willekeurige hit af. Wat voor een weer wordt het? Hoeveel is de wortel van 525, Doe de lamp aan. Deze kleine krachtpatser vertelt en doet het je allemaal. Je kan hem volledig met je stem bedienen.

cadeau jongen 15 jaar

Tieners van 13 tot 15 jaar

De jongens worden groot en ook al echt sterk. Ze zijn nieuwsgierig naar alles wat er om hun heen gebeurt maar blijven rustig en laten zich niet gek maken. Maar jongens blijven jongens en houden van rennen en grenzen verkennen. En laten wij daar nu leuke cadeaus voor hebben.

De leukste cadeaus voor jongens vanaf 13 tot 15 jaar

Lasergamen doe je tegenwoordig gewoon in de achtertuin, of op de sportclub of in het bos. Deze super professionele lasergame set maakt van jouw jongen een echte combat held. Dit is een regelrechte hit om even stoom af te blazen of leuk op ieder feestje. Ben je toch meer van de muziek, dan is deze echte elektrische gitaar iets voor jou. Compleet met versterker bij jij een nieuwe rock-star. En lessen … kijk voor de gein eens op YouTube. Jij leert een elektrische gitaar spelen binnen no-time.

Lasergame XL, cadeau jongen 15 jaar
Lasergame XL

Lasergame XL

Een echte lasergame set. Speel 2 tegen 2 of 1 tegen 4 of 3 tegen 1. Deze professionele lasergame guns komen met harnassen waar je op kunt schieten. We moeten wel zeggen, de duurste cadeaus op onze site, maar zo onwijs gaaf is dit.

cadeau jongen 15 jaar, een elektrische gitaar.
Elektrische gitaar

Elektrische gitaar

Wauw … een elektrische gitaar met een versterker. Dit is iets wat je altijd al hebt willen hebben, maar het is er nooit van gekomen. En de lessen? Deze zijn gewoon gratis via YouTube te volgen. Begin vandaag en wordt een echt rockstar!

Platenspeler, cadeau jongen 15 jaar
Platenspeler

Platenspeler

Een eigen platenspeler voor op je kamer. Verzamel LP’s en draai ze één voor één. Lekker op je bed met een kop thee genieten van de muziek uit je eigen platenspeler.

Longboard, cadeau jongen 15 jaar
Longboard

Longboard

Met dit longboard ben je altijd en overal mobiel. Neem hem mee in de bus, trein, op de fiets en het laatste stukje skate je heerlijk op jouw eigen longboard. Het is erg makkelijk te leren en dit longboard is zeer stabiel, dus het ideale cadeau voor jou.

Draadloze oplader, cadeau jongen 15 jaar
Draadloze Oplader

Draadloze oplader

Leg je mobiele telefoon gewoon lekker weg en hij laadt uit zichzelf op. En wel op deze originele Apple zelflader. Vanaf de iPhone 8 kun je deze draadloze oplader gebruiken. Het leukste cadeau voor een jongen van 15 jaar.

Feestdagen


Leuk voor alle feestdagen om te geven of te krijgen

Verjaardagen


Altijd een origineel cadeau voor iedere verjaardag

Om te geven


Nooit meer een vraag wat je moet geven aan iemand

Om te krijgen


Altijd een leuk cadeau om te krijgen via kdoidee.nl