Cadeau voor een jongen
van 9 jaar?

Met negen jaar zijn de jongens echte boefjes. Volop in beweging en zijn ze altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Langzaam maar zeker maken ze zich klaar om richting de grote stap naar het voortgezet onderwijs te gaan. Zoek je een leuk cadeau voor een jongen van 9 jaar? Wij hebben ze voor je gevonden.

Kenmerken van een jongen van 9 jaar

Veel jongens van 9 jaar leren een muziekinstrument bespelen. En dit is vaak de leeftijd dat hij weet of het iets voor hem is of niet zo’n muziekinstrument. Optredens voor de familie is geen uitzondering en zowel de jongens als de ouders, opa en oma’s genieten hier volop van. Jongens van 9 jaar zijn erg sociaal, ze vinden het leuk om samen spelletjes te spelen. De leukste spelletjes hebben we daarom voor jou geselecteerd. Jongens van 9 jaar vinden het erg leuk om samen af te spreken na schooltijd en te hangen op de slaapkamer.

Gewoon lekker kletsen of samen een spelletje te doen op een regenachtige dag. Daar maak je een jongen van 9 jaar blij mee naast alle drukte. Negen jaar is ook de leeftijd dat ze al heel erg goed kunnen lezen. Lekker met een kop thee op de bank of op bed met een goed boek. Maar wil je meer actie, dan is een lasergame set of zweefvliegtuigen met een lanceerset misschien iets voor jou. Kijk hieronder eens welke leuke cadeautjes we voor jou hebben geselecteerd. Het ideale cadeau voor een jongen van 9 jaar hebben we voor jou.

Koop de leukste cadeautjes voor een jongen van 9 jaar

Cadeau voor een jongen van 9 jaar tot €15,-

Urenlang de leukste spelletjes doen, Beverbende, Skip Bo, Regenwormen, het kan niet op. En winnen lukt bijna niet meer. Ze worden steeds beter in alle spelletjes. Maar wat is het ook leuk om lekker met een boek op bed te gaan zitten en uren lang te lezen. Niet alleen is lezen heel erg belangrijk, het is ook goed voor de ontwikkeling voor kinderen. Waar je een jongen van 9 jaar altijd blij mee maakt zijn vliegtuigjes die echt kunnen vliegen. Om ze makkelijker te lanceren is er tegenwoordig een lanceerpistool. Schiet de vliegtuigjes hoog de lucht in en verbaas je hoe ver ze vliegen. Deze leuke cadeau’s zijn allemaal geprijsd tot de categorie €15,-.

Spelletjes Beverbende
Spelletjes Skip Bo
Spelletjes Regenwormen
Spel Uno
Leesboek
Billy Extra Plankgas
Leesboek
De Regels Van Floor
De Avonturen Van
Rutger, Thomas & Paco
De Zoete Zusjes Helpen
De Natuur
Katapult Vliegtuig Blauw en Rood
Katapult Vliegtuig Multi Kleur
Katapult Vliegtuig Rood Blauw
Katapult Vliegtuig Rood Geel

Een jongen van 9 jaar

Kan al makkelijk sommen tot 10.000 maken, kent alle tafels uit zijn hoofd, kan klokkijken en is een volwaardige gesprekspartner. Let op, je maakt een jongen van 9 jaar echt niets meer wijs. Hij is slim en heeft jou direct door.

Cadeau voor een jongen van 9 jaar tot €30,-

Een echte robot, dat wil toch iedereen hebben. Kijk hieronder eens naar een paar voorbeelden. De robots werken gewoon op batterijen en kunnen tientallen kunstjes uitvoeren. Misschien kun je de robot wel iets leren. Let op, wees wel aardig voor de robot anders zijn ze teleurgesteld en duurt het wel weer even voordat jullie weer vrienden zijn. Ken je Super Mario? De kans is groot dat je alle elementen uit het spel wel kent. De vleesetende plant, het spookje, de ster of de overbekende paddestoel. Deze iconische voorwerpen uit het spel zijn nu verkrijgbaar als nachtlampje of als decoratieve lamp op jouw slaapkamer. Maar dit geldt wel als cadeau voor een jongen van 9 jaar, niet voor de ouders en zeker niet voor de vaders. Wij hebben het leukste cadeau voor een jongen van 9 jaar voor jou gevonden.

Een echte robot, cadeau voor een jongen van 8 jaar.
Robot Grijs Rood
Een echte robot, cadeau voor een jongen van 8 jaar.
Robot Blauw
Een echte robot, cadeau voor een jongen van 8 jaar.
Robot Geel
Robothondje, cadeau meisje 8 jaar, cadeau voor een jongen van 8 jaar.
Echte Robot Hond
Super Kart, cadeau meisje 7 jaar
Super Mario Lamp
Mushroom
Super Kart, cadeau meisje 7 jaar
Super Mario Lamp
Piranha Plant
Super Kart, cadeau meisje 7 jaar
Super Mario Lamp
Ster
Super Kart, cadeau meisje 7 jaar
Super Mario
Spookje

Spelletjes


Doe de leukste spelletjes met vriendinnen, ouders of opa en oma.

Lezen


De leukste leesboeken voor jou. Lees ze in een keer uit of elke avond een paar pagina’s.

Robothond


Leer je eigen hond kunstjes. Wij hebben de ideale hond gevonden en uitlaten hoeft niet.

DJ Mixer


Altijd al DJ willen worden? In jou schuilt een beroemde DJ met deze toffe DJ Mixer.

Cadeau voor een jongen van 9 jaar tot €60,-

Een echte lasergame set? Nu kun je altijd en overal Lasergame spelen met deze geweldige sets. Doe je harnas aan en schieten maar. Je kan op het geweer en het harnas geraakt worden. Dus niet alleen goed mikken maar ook goed ontwijken. Welke jongen wil nu geen DJ worden. Mix je eigen muziek en ga helemaal los. Voor je het weet heb je je eigen sound te pakken en word je opgemerkt. Dit is gewoon het ideale cadeau voor een jongen van 9 jaar.

lasergame set
Lasergame Set Rood Groen
lasergame set, cadeau voor een jongen van 8 jaar.
Lasergame Set Zwart Blauw
lasergame set
Lasergame Set Wit
lasergame set, cadeau voor een jongen van 8 jaar.
Lasergame Set Vip
DJ Mixer, cadeau voor een jongen van 6 jaar.
DJ Mixer Blauw
DJ Mixer, cadeau voor een jongen van 6 jaar.
DJ Mixer Microfoon
DJ Mixer, cadeau voor een jongen van 6 jaar.
DJ Mixer Discolamp
DJ Mixer, cadeau voor een jongen van 6 jaar.
DJ Mixer Box