Cadeau voor vrouwen van
35 t/m 49 jaar?

Dit is een hectische tijd. Werken, misschien kleine kinderen, een bijscholing. Deze tijd is fantastisch maar gaat ook heel erg snel voorbij. Geniet lekker van deze leuke tijd waarbij het ook voor deze groep nooit te laat is om het perfecte cadeau voor vrouwen 35 t/m 49 te kopen.

Kenmerken van vrouwen van 35 t/m 49 jaar

Deze tijd is voor de meeste vrouwen erg leuk waar de kinderen groot worden en een enorme ontwikkeling doormaken. Jij zit midden in dit proces en bent vaak op school te vinden en langs het sportveld. Maar jouw leven in deze tijd is ook enorm hectisch. Je bent een duizendpoot en houdt alle touwtjes in handen. Een geweldige tijd die je jong houdt en waarbij je nooit in een sleur terecht komt.

Maar een kinderloze tijd is uiteraard ook geweldig. Jouw sociale leven groeit als maar groter. Oneindige carrière mogelijkheden, en heel veel vrijheid en mogelijkheden om te doen wat je wil. Hoe dan ook, je bent je erg bewust van jezelf, je lichaam maar je wil erg graag lekker in je vel zitten en werkt hier bewust aan. Wij hebben de leukste cadeautjes voor jou op deze pagina staan.

Koop de leukste cadeautjes voor vrouwen
van 35 t/m 49 jaar

De leukste cadeau ideeën voor vrouwen van 35 t/m 49 jaar

Een echte Apple Watch, wat is dit onwijs gaaf. Deze telefoon kan echt alles. Houdt je stappen bij, je hartslag, verschillende tijden op de wereld en al je apps staan erop. Whats-appje, je ziet het op je telefoon. Maar wat dacht je van een te gekke Capitool reisgids, zie de mooiste 3D beelden van de mooiste gebouwen waar jij naartoe kan reizen. En wat is nu fijner om na een dag hard werken even lekker met je voeten over een houten voetmassage te gaan. Je voeten tintelen helemaal en jij wordt er heerlijk ontspannen van.

Apple Watch, cadeau vrouw 35
Apple Watch

Apple Watch

Dit is een echte alleskunner. Er zit een val-detectie in. Als jij een ongeluk krijgt, dan kan het horloge zelf de hulpdiensten waarschuwen. Maar er zit ook nog veel meer op. Meet bijvoorbeeld de lengte en de kwaliteit van jouw slaap. Leuk en goed voor de beste nachtrust.

Capitool Reisgids
Capitool Reisgids

Capitool Reisgids

Dit is zeker de beste reisgids die er is. Er zit uiteraard een plattegrond in. Maar wat nog veel leuker is, er staan heel veel dwarsdoorsnedes in van mooie gebouwen. Je ziet hoe de gebouwen er van buiten en binnen uitzien. Dit wil je in het echt zien.

Douche box
Douche box

Douche box

Een douce box, het ideale cadeau voor een vrouw van 35 tot 50 jaar. Heerlijk zingen onder de douche met jouw playlist in deze douchebox. Koppel hem aan je telefoon en je kan er zelfs onder de douce mee bellen.

Happy Socks, Happy Socks
Happy Socks

Happy Socks

Alle kleuren van de regenboog bij deze leuke Happy Socks. Kies de sokken en de kleuren van jouw smaak. Ze zitten altijd leuk verpakt in een leuk doosje om cadeau te geven.

Houten voetenmassage roller
Houten voetenmassage roller

Houten voetenmassage roller

Een houten voetmassage roller is iets wat iedereen kent, maar je vraagt je altijd af of het lekker is. Als je ernaar kijkt en je jezelf voorstelt of het lekker is, dan weet je het antwoord natuurlijk meteen. Dit is een topcadeau om te geven en om te krijgen.

cadeau vrouwen 35

Cadeau idee vrouwen van 35 t/m 49 jaar

Een alleskunner is de vrouw tussen de 35 t/m 49 jaar. Je bent in de top van je leven en kan makkelijk alle ballen hooghouden. Geniet volop van deze tijd. Maar het is ook de tijd om deze power-vrouwen een leuk cadeau te geven.

De coolste cadeaus voor vrouwen van 35 t/m 49 jaar

Lekker op de bank met de laptop. Even de mail wegwerken of jouw volgende reisbestemming uitzoeken. Met deze laptop-tafel op schoot tik jij het laatste werk zo weg. En wat is nu lekkerder dan thuis een heerlijke huis trui aan te hebben. Iedereen heeft er tegenwoordig eentje. Je hebt altijd een heerlijke deken om je heen. En het kan nooit fout gaan met een leuk magazine. Het Nouveau magazine leest heerlijk weg en bespreekt alle thema’s waar elke vrouw zich in kan vinden. Het cadeau voor vrouwen van 35 t/m 49 jaar.

Laptop tafel
Laptop tafel

Laptop tafel

Een laptop of een bord eten op schoot, het kan beiden. Maar het is gemaakt voor een laptop. Er past ook een muis op en je mobiele telefoon past erbij. De kussens die eronder zitten voelen zacht aan op je benen. Gezellig voor de buis de mail even wegwerken.

Nouveau magazine
Nouveau Magazine

Nouveau magazine

Het Nouveau magazine is voor iedere vrouw een heerlijk blad om te lezen. Elke maand staat het bomvol met artikelen waarin iedere vrouw zich in kan vinden. Leuke interviews met bekende nederlanders. Dit is altijd leuk om te geven.

Warme huistrui, cadeau vrouwen 35
Warme Huis Trui

Warme huis trui

Iedereen heeft hem al. Jij hebt het nooit meer koud met deze lekkere warme huis trui. Deze trui is een MUST HAVE om lekker op de bank aan te hebben. Met de grote zakken en de wijde pasvorm zit deze trui altijd lekker.

Sunsafe, cadeau vrouwen 35
Sunsafe

Sunsafe

Heb je dit wel eens gezien? Je bent op het strand en wil even gaan zwemmen. Maar wie let er op jouw spullen? Deze fles is speciaal gemaakt om je spullen in te doen. Dus jouw waardevolle spullen blijven veilig bij jouw handdoek liggen.

Thee pakket, cadeau vrouwen 35
Thee pakket

Thee pakket

Wat is nu leuker om te geven dan een lekker thee-pakket. Drie heerlijke smaken. Leuk om te geven in combinatie met een leuk theeglas of een theepot. Welk smaakje wil je, je kan kiezen.

Feestdagen


Leuk voor alle feestdagen om te geven of te krijgen

Verjaardagen


Altijd een origineel cadeau voor iedere verjaardag

Om te geven


Nooit meer een vraag wat je moet geven aan iemand

Om te krijgen


Altijd een leuk cadeau om te krijgen via kdoidee.nl