Cadeau mannen 65

Cadeau voor mannen van
65 plus?

Heerlijk tijd om lekker een krantje te lezen, een leuke hobby te beginnen of op te pakken. Het is nu helemaal tijd voor jezelf. In de laatste werkjaren of ga je nog lekker een tijdje door met werken. Wij hebben het leukste cadeau voor mannen van 65 plus.

Kenmerken van mannen van 65 plus

De gouden jaren breken aan, tijd om terug te kijken of om nog lekker door te gaan met datgene wat jij graag doet. In ieder geval rijk geworden aan jouw eigen levenservaring kun je dit inzetten. Gebruik deze ervaring om datgene te doen wat jij graag wil doen. Misschien wil je wel iets nieuws beginnen of heb je nu meer of eindelijk tijd voor die hobby die je al jaren en jaren hebt laten liggen. Hoe dan ook, nu is de tijd om lekker te gaan genieten.

En de 65 plus tijd is misschien wel de tijd waar je opa bent geworden. Dit is een geweldige tijd. Leuke dingen doen met je kleinkinderen en als ze moe worden, dan komt papa en mama ze weer ophalen. Dit is een geweldige tijd, erg heel erg speciaal en houd je jong met die kleine kids. Wij hebben het beste cadeau gevonden voor een man van 65 jaar. Laat je lekker verwennen door alle mensen om je heen.

Koop de leukste cadeautjes voor mannen van 65 plus

De leukste cadeau ideeën voor mannen van 65 plus

Een geweldig BBQ schort past iedere man van 65 plus. Gezellig met je vrienden en / of familie in jouw achtertuin barbecuen. Met dit schort maak jij helemaal de blits. En ben jij ook zo’n F1 fan? Samen met je kinderen of zelf kleinkinderen de race kijken? Wat is er dan leuker om echte formule 1 sokken te dragen tijdens de race. En dit is de tijd dat jij tijd hebt om lekker te gaan golfen. Ben je nog niet zo ervaren? Vraag dan deze leuke Golf Putting mat. Binnen no-time ben jij de king of the green. Wij hebben hieronder het ideale cadeau voor mannen van 65 plus voor jou gevonden.

BBQ Schort, cadeau mannen 65
Stoer BBQ Schort

Stoer BBQ Schort

Met dit schort ben jij een echte BBQ-Master. Superhandig als jij al jouw vrienden op bezoek hebt voor de BBQ. Dit schort is volledig verstelbaar en heel erg makkelijk af te nemen. Dus bakken maar op de BBQ en jij bent de BBQ-Master.

After shave
After Shave

After shave

Een lekker geurtje, daar houdt iedere man van. Misschien is het goed om even stiekem te kijken of te vragen wat zijn favoriete geur is. Maar misschien is een nieuw geurtje ook wel iets. Een after shave is altijd een topkeuze voor iedere man.

Formule 1 sokken, cadeau mannen 65
Formule 1 Sokken

Formule 1 sokken

Dit zijn sokken voor de zondag, racedag. Ze zitten niet alleen heerlijk, maar ze zijn ook erg cool. Lekker op de bank naar de race kijken met jouw nummer 1 gelukssokken aan. Dan kan de race niet meer stuk gaan.

Golf putting mat
Golf Putting Mat

Golf putting mat

Oefen je golf-skills met deze golf putting mat. Het is makkelijk op te rollen, dus je kan hem gewoon meenemen naar je werk. En na een uurtje hard werken kan je lekker even een kwartiertje jouw golfvaardigheden trainen. Leuk voor iedere man.

Mini pooltafel, cadeau mannen 65
Mini Pooltafel

Mini Pooltafel

Niet de ruimte voor een complete pooltafel in jouw woonkamer? Dan is dit het ideale cadeau voor de man die van Poolbiljart houdt. Zet hem gewoon op de eettafel en poolen maar. Compleet met echte ballen en twee keus.

cadeau mannen 65

Cadeau idee mannen van
65 plus

Lekker tijd voor jezelf, voor jouw eigen hobby of tijd voor vrienden en familie. Geniet heerlijk van je (klein) kinderen en help ze waar je kan. De leukste cadeau ideeën hebben wij voor jou hieronder op een rijtje gezet.

De coolste cadeaus voor mannen van 65 plus

Heerlijk in de tuin werken met jou JBL koptelefoon op. Jouw gazon is vrij van onkruid door deze onkruidsteker. Hou hem altijd bij de hand om ongewenst onkruid makkelijk te verwijderen zonder dat je hoeft te bukken. En wil je in de ochtend lekker een bakje kwark met cornflakes of in de avond een handje met pinda’s? Dan is deze dispenser ideaal voor jou. Superleuk op het aanrecht.

Cornflakes noten dispenser
Cornflakes Noten Dispenser

Cornflakes noten dispenser

Ja, eigelijk is het een hele nette cornflakes dispenser. Maar voor mannen is het meer een pinda, borrelnoot dispenser. Hoe cool is het om er eentje op het aanrecht te hebben. staan en even een bakje noten of M&M’s te scoren.

Onkruidsteker, cadeau mannen 65
Onkruidsteker

Onkruidsteker

Niets vervelender dan onkruid in je grasveld. En maaien help niet. Dus, het onkruid stuk voor stuk eruit. En met deze onkruidsteker wordt het bijna leuk om onkruid uit je gras te halen en je bent er voorgoed vanaf.

Radiografisch vliegtuig, cadeau mannen 65
Radiografisch Vliegtuig

Radiografisch vliegtuig

Ben jij een echte piloot? Dit coole vliegtuigje is 100% radiografisch. vlieg mooie rondjes, maak af en toe een looping en land het vliegtuigje weer netjes op de grond. Klaar voor de volgende vlucht. Hier ben je toch nooit te oud voor.

Sleutelkluis
Cijferslot Sleutelkluis

Cijferslot sleutelkluis

Zo handig dit. Twee vliegen in 1 klap. Mannen hoeven nooit meer een sleutel te vergeten en mannen hoeven nooit meer sleutels bij te laten maken. Hang deze kluis (uit het zicht) op en de sleutel is altijd bij de hand.

Draadloze JBL koptelefoon, cadeau mannen 65
Draadloze JBL koptelefoon

Draadloze JBL koptelefoon

Deze JBL draadloze koptelefoon zegt voorgoed gedag tegen achtergrondgeluiden. Je kan hem via bluetooth makkelijk koppelen aan je telefoon. Luister naar Spotify of Apple Music. Je kan trouwens ook gewoon bellen via deze koptelefoon.

Feestdagen


Leuk voor alle feestdagen om te geven of te krijgen

Verjaardagen


Altijd een origineel cadeau voor iedere verjaardag

Om te geven


Nooit meer een vraag wat je moet geven aan iemand

Om te krijgen


Altijd een leuk cadeau om te krijgen via kdoidee.nl