Cadeau idee voor meisjes

Cadeau idee voor meisjes

De coolste cadeaus voor meisjes vind je op deze pagina. Laat je fantasie de vrije loop en waan je je een princes. Speciaal voor jou de leukste cadeaus voor onze stoere meiden.

Kies jouw leeftijdscategorie

Om direct het juiste cadeautje te kiezen hebben we de categorie meisjes onderverdeeld van 1 jaar tot 12 jaar. Iedere categorie heeft tientallen voorbeelden van cadeautjes variërend in elke prijsklasse van €5,- tot €60,-. Daardoor kan het ook voorkomen dat de cadeautjes iets goedkoper of iets duurder uitvallen dan in de prijsklasse vermeld staat. Maar je vindt bij ons altijd een origineel cadeau.

Cadeau idee voor meisjes voor maximaal €15,-

Wat meiden helemaal geweldig vinden is Lego Friends. Oneindige fantasie en eindeloze verhalen maak je zelf bij het bouwen van jouw eigen wereld. Spaar alle Lego Friends en beleef jouw eigen avontuur. Lego Friends is in alle formaten verkrijgbaar. Lego Friends komt in kleine doosjes zoals hieronder te zien is tot hele grote pakketten voor enorme bouwwerken. Maar; elke meid is net zo blij met een klein cadeautje als een gigantisch cadeau.

Lego Friends
Ponystal
Lego Friends
Modeboetiek
Lego Friends
Waterval
Lego Friends
Dierenambulance

Cadeau’s voor meisjes voor maximaal €30,-

Pak flink uit met deze cadeaus tot €30,-. Deze categorie is specifiek voor de meisjes die helemaal weg zijn van Minecraft! Daarmee bouw je net zoals in de computergame je eigen wereld. Net zoals je gewend bent van Minecraft is jouw wereld onbeperkt … tenzij de lego-blokjes op raken. Gelukkig kun je verschillende werelden bijkopen en deze eindeloos combineren. Kies daarom jouw ideale Minecraft wereld en start vandaag met bouwen.

Minecraft lego, Cadeau idee voor jongens
Minecraft Lego
Creeper
Minecraft lego,
Minecraft Lego
IJskasteel
Minecraft lego, Cadeau idee voor jongens
Minecraft Lego
Koraal Rif
Minecraft lego,
Minecraft Lego
Paddenstoelen

Cadeau idee voor meisjes voor maximaal €60,-

Wil jij een prachtige prinsessenjurk als ideaal cadeau voor een meisje. Op deze pagina voelt elke elke meid zich echte princes als ze een betoverende jurk aan heeft. En kijk eens hoe mooi de jurken er tegenwoordig uitzien. Samen met een staf en een kroon is elk meisje een echte prinses. De jurken zijn in verschillende maten te verkrijgen, dus voel je een echte prinses uit Frozen, Assepoester of een andere klassieker.

Assepoester
Prinsessenjurk
Elza Frozen
Prinsessenjurk
Elza
Prinsessenjurk
Blauwe
Prinsessenjurk