Cadeau voor een jongen
van 16 t/m 19 jaar?

Een cadeau idee voor een jongen van 16 jaar? Of 17, 18, of 19 jaar? Dag grote man, we naderen het einde van de pubertijd en je bent erg zelfstandig en je heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Lekker met je vrienden en vriendinnen afspreken is iets wat je graag doet.

Kenmerken van een jongen van 16 t/m 19 jaar

Jongens van 16 t/m 19 jaar worden snel volwassen. Letterlijk en figuurlijk worden de jongens groot en daadwerkelijk volwassen. De pubertijd gaat voorbij en er breekt wederom een nieuwe fantastische fase voor jullie aan. Een beroepsopleiding, hbo of de universiteit. Nog even en dan gaat hij werken en voorziet hij in zijn eigen onderhoud. Verwen hem dus nog maar even lekker veel met deze leuke cadeaus.

Heel erg veel gaat er veranderen voor een jongen van 16 t/m 19 jaar. Hij mag eindelijk gaan stemmen, moet ook zelf ziektekosten betalen maar hij woont ook nog vaak thuis. Wel erg zelfstandig, maar natuurlijk ook altijd in voor een gezellig kopje thee of koffie en een leuk spelletje met papa of mama spelen. Wij hebben de leukste cadeautjes voor een jongen van 16 t/m 19 jaar voor jou gevonden.

Koop de leukste cadeautjes voor een jongen van 16 t/m 19 jaar

De leukste cadeau ideeën voor een jongen tussen 16 en 19 jaar

Een Google home mini is altijd een goede hit voor een jongen (en trouwens ook voor een meisje). Ook vooral handig als hulp voor je huiswerk. Of handig om muziek af te spelen, het nieuws te luisteren, voetbaluitslagen en ga zo maar even door. Maar een jongen van 16 jaar zich ook erg bewust van zijn uiterlijk. Een leuke armband of een mooie hoodie is iets waar je hem altijd blij mee maakt.

Google home mini, cadeau jongen 16 jaar
Google Home Mini

Google Home mini

Dit is een alleskunner. Speel een willekeurige hit af. Wat voor een weer wordt het? Hoeveel is de wortel van 525, Doe de lamp aan. Deze kleine krachtpatser vertelt en doet het je allemaal. Je kan hem volledig met je stem bedienen.

Een cool armbandje, cadeau jongen 16 jaar
Cool armbandje

Cool armbandje

Leuk om te hebben en nog leuker om te dragen. Eentje om je arm is leuk maar meerdere is nog leuker. Dit armbandje staat iedereen en bij alle gelegenheden en kleding-stijlen.

Je eigen straat, cadeau jongen 16 jaar
Jouw eigen straat

Jouw eigen straat

Welke jongen wil dit nu niet. Je eigen straat. Nu kun je straatnamen laten maken en deze ophangen waar je maar wil. In je slaapkamer, het pad in de tuin of op het werk. De straatnaamborden zijn van echt metaal en worden op maat gemaakt.

Een leuke hoodie, cadeau jongen 16 jaar
Mooie Hoodie

Mooie hoodie

Dit is echt zo’n cadeau wat altijd goed is voor een jongen tussen de 16 en 19 jaar. Een leuke hoodie. Lekker aan naar school, sporten, met vrienden, kortom overal. Dit wordt vast de favoriete trui.

Een mini powerbank, cadeau jongen 16 jaar
Mini Powerbank

Mini powerbank

Deze kleine krachtpatser laad jouw telefoon binnen no time op. Dankzij deze kleine krachtpatser (10.000 mAh) ben jij altijd bereikbaar en loop je niet met een grote accu of een oplader rond. Deze powerbank is geschikt voor alle telefoons.

cadeau jongen 16 jaar

Cadeau idee jongen 16 jaar tot 19 jaar

Verdienen al aardig wat bij in hun eerste of misschien al hun tweede bijbaan. Feestjes, lekker stappen met vrienden, ze zijn altijd erop uit. Maar ze zijn natuurlijk nooit te oud om lekker verwend te worden met een leuk cadeau.

De coolste cadeaus voor jongen van 16 t/m 19 jaar

Een echte platenspeler, verzamel alle LP’s van jouw favoriete artiest. En ja, deze worden tegenwoordig gewoon weer uitgegeven, ook de artiesten van dit moment. Is weet je dat jongens erg geld-bewust zijn? Bijbaantjes om te sparen voor een scooter, rijbewijs of voor later. Dan is dit boek over jong beleggen een leuk cadeau. Als je op je 19e begint met beleggen, dan kun je miljonair zijn op je 65e (volgens het boek;-).

Een platenspeler
Platenspeler

Platenspeler

Een eigen platenspeler voor op je kamer. Verzamel LP’s en draai ze één voor één. Lekker op je bed met een kop thee genieten van de muziek uit je eigen platenspeler.

Een boek over beleggen
Boek jong beleggen

Boek jong beleggen

Geld verdienen doe je door het niet uit te geven. En als je jong start met beleggen, dan kan jouw horizon er rooskleurig uitzien. Dit komt omdat de rente zich opstapelt. Wil je weten hoe dit zit? Geef dan dit leuke boek over beleggen op jonge leeftijd.

Super Mario Bros, cadeau jongen 16 jaar
Super Mario Bros

Super Mario Bros spelcomputer

Ook al ben je al 19 jaar, jouw ouders hebben dit spel ook nog gespeeld. Kun jij ook de eindbaas verslaan? Een kleine klassieke krachtpatser die nooit verveelt. Neem hem mee op reis, in de school of gewoon lekker op de bank.

Dumbell set, cadeau jongen 16 jaar
Dumbell Set

Dumbell set

Dag krachtpatser. Welke man wil er nu niet breed zijn. De stap om naar de sportschool te gaan en daar te blijven is vaak lastig. Maar als deze dumbells jou de hele dag aankijken, dan pak je ze sneller. Leuk om te geven als dit iets voor hem is.

Draadloze oplader, cadeau jongen 16 jaar
Draadloze Oplader

Draadloze oplader

Leg je mobiele telefoon gewoon lekker weg en hij laadt uit zichzelf op. En wel op deze originele Apple zelflader. Vanaf de iPhone 8 kun je deze draadloze oplader gebruiken. Het leukste cadeau voor een jongen

Feestdagen


Leuk voor alle feestdagen om te geven of te krijgen

Verjaardagen


Altijd een origineel cadeau voor iedere verjaardag

Om te geven


Nooit meer een vraag wat je moet geven aan iemand

Om te krijgen


Altijd een leuk cadeau om te krijgen via kdoidee.nl