cadeau meisje 1 jaar

Cadeau voor een meisje
van 1 jaar?

Wat gaat de babytijd snel voorbij. Voor je het weet kan de baby zitten, snel kruipen en misschien al (een beetje) lopen. Meisjes spelen volop en zitten vol energie. Hieronder vind je de leukste cadeau ideeën voor meisjes van 1 jaar.

Kenmerken van een meisje van 1 jaar

De kleine meid is geen baby meer, maar ze is nu een dreumes. Vanaf 1 jaar kunnen kinderen beter dingen herinneren. Stimuleer dit met denkspelletjes al is het geheugen nog wel kort van tijd. De dreumes gaat vanaf 1 jaar ook steeds meer imiteren. Wat is het leuk om samen met een knuffel te spelen en te zien hoe de dreumes je nadoet. Het worden al grote meiden.

Vanaf 1 jaar krijgen kinderen een betere en soepeler motoriek. Stimuleer je kind om te lopen en zelf dingen te doen. De dreumes wil zo graag lopen, praten, spelen en uitgedaagd worden. Leuke spelletjes, boekjes, walkers helpen de dreumes om zelf goed te ontwikkelen. Ze slapen minder vaak per dag en zijn continu op zoek naar uitdaging.

Koop de leukste cadeautjes voor een meisje van 1 jaar

Cadeautjes voor meisjes van 1 jaar tot €15,-

Kleine cadeautjes voor een klein meisjes. Waar maak je ze gelukkiger mee dan een houten puzzel. Vaak probeert de dreumes alle vakjes of er eentje past, maar al snel krijgt ze door hoe het echt werkt. Dit stimuleert haar enorm in de ontwikkeling. Wat is leuker om met bakjes en balletjes te spelen. Al vanaf baby weet ze hoe het is om kleine voorwerpen als bakjes en balletjes vast te houden. Zou ze deze nu ook kunnen stapelen. Een simpel cadeau, maar echt een bestseller. Je weet zelf ook hoe leuk het is om kiekeboe te spelen met een baby. Nu is er een echt spelletje in de vorm van Nijntje Kiekeboe. Verstop Nijntje onder een doosje en vraag aan de dreumes waar Nijntje is. Dit is echt een fantastisch spel voor een meisje van 1 jaar. Wil je trouwens meer informatie over houten speelgoed? Lees dan onze blogs

Houten Puzzel
Houten Puzzel
Houten Puzzel, cadeau meisje 1 jaar
Houten Puzzel
Houten Puzzel
Houten Puzzel
Houten Puzzel
Houten Puzzel
Stapelringen, cadeau meisje 1 jaar
Stapelringen
Stapelbekers, cadeau meisje 1 jaar
Stapelbekers
Stapeltoren Nijntje
Stapeltoren Nijntje
Stapeltoren dieren, cadeau meisje 1 jaar
Stapeltoren Dieren
Nijntje kiekeboe, cadeau meisje 1 jaar
Nijntje Kiekeboe
Bumba verstopptje, cadeau meisje 1 jaar
Bumba Verstoppertje
Nijntje stoeltjesdans
Nijntje stoelendans
Woezel en Pip
Woezel & Pip Verstoppertje
cadeau meisje 1 jaar

Een meisje van 1 jaar

Een eenjarig meisje kan misschien al lopen. Maar kruipen of zittend voortbewegen gaat als de beste. Spelletjes kan ze al erg goed. Daag haar uit met de leukste doe-spelletjes. En voorlezen of samen dingen ontdekken vindt ze helemaal geweldig.

Cadeautjes voor meisjes van 1 jaar tot €30,-

Hoe leuk is het als er een reactie uit een speeltje komt voor een dreumes. Achter elk knopje zit een geluid bij een muziekboekje. Na elke pagina komt er een nieuw avontuur tevoorschijn. Dit cadeau is waarschijnlijk hèt cadeau waar de dreumes het meest mee zal spelen. De ouders blijven het herinneren en in de toekomst benoemen. Dat boekje … daar kon ze eindeloos mee spelen. Maar niet alleen het elektronische speelgoed is een goed idee, een knikkerbaan voor de dreumes is regelrechte hit. Binnen de kortste tijd kan ze de ballen van de baan laten rollen en zich verwonderen hoe ze steeds weer beneden komen.

Muziek boekje
Muziek Boekje
Muziek boekje
Muziek Boekje
Mijn eerste 100 woorden
Mijn Eerste 100 Woorden
Mijn eerste 100 woorden
Mijn Eerste 100 Woorden
Spiraaltoren, cadeau meisje 1 jaar
Spiraaltoren
rollerbaan
Rollerbaan
rollerbaan, cadeau meisje 1 jaar
Rollerbaan
cadeau meisje 1 jaar
Spiraaltoren Beer

Cadeautjes voor meisjes van 1 jaar tot €60,-

Wat is nu leuker om de dreumes echt te stimuleren om te gaan lopen en alles te ontdekken. Een babywalker is de manier om de dreumes op weg te helpen. Al spelenderwijs leert ze om te lopen. Voor ze het weet loopt ze zonder ondersteuning de weide wereld in. En heb je die mooie activiteitenkubus en activiteitentafel hieronder gezien? Het lijkt wel een complete speeltuin op één vierkante meter. Hier kan de dreumes zich uren vermaken en zich helemaal uitleven.

1-jaar-loopwagen-hout-muziek
Babywalker Muziek
1-jaar-loopwagen-hout-muziek-classic, cadeau meisje 1 jaar
Babywalker Muziek
1-jaar-loopwagen-smoby, cadeau meisje 1 jaar
Babywalker Muziek
1-jaar-loopwagen-smoby, cadeau meisje 1 jaar
Babywalker Smoby
baby-activiteitencubus-rood-1
Vtech Activiteitencubus
baby activiteitencubus Cadeautjes voor baby's, cadeau meisje 1 jaar
Vtech Activiteitencubus
1-jaar-activiteitentafel, cadeau meisje 1 jaar
Activiteitentafel
1-jaar-activiteitentafel-sailor, cadeau meisje 1 jaar
Activiteitentafel