cadeaus mannen 35

Cadeau voor mannen
van 35 t/m 49 jaar?

Dit is de periode waar je wellicht vader bent geworden, je zit volop in je carrière in je eerste of baan waar je promotie hebt gekregen. Of misschien ben je wel doorgestroomd naar je tweede baan of heb je een eigen bedrijf. Hoe dan ook, deze stoere mannen verdienen nog altijd leuke cadeautjes.

Kenmerken van een mannen van 35 t/m 49 jaar

Dit is de tijd dat je misschien wel vader bent geworden. Kleine koters die door het huis kruipen. En jij bent de belangrijkste man in hun leven. Van het helpen op de basisschool met allerlei activiteiten tot het aanmoedigen of coachen langs het voetbalveld, hockeyveld of bij een andere sport. Dit houdt jou jong en actief op de zaterdag. Leer nieuwe mensen kennen op school of langs het veld, er gaat een compleet nieuwe wereld voor jou open.

Maar in deze jaren weet jij ook precies waar jouw krachten liggen binnen jouw carrière. Je hebt misschien een promotie gemaakt en hebt een verantwoordelijke baan binnen het bedrijf waar je werkt. Misschien heb je wel een eigen bedrijf. Vaak druk, maar altijd ruimte voor vrienden en familie. Wij hebben de leukste cadeautjes voor mannen van 35 t/m 49 jaar op deze website.

Koop de leukste cadeautjes voor mannen van 35 t/m 49 jaar

De leukste cadeaus voor mannen tussen 35 en 49 jaar

Maak van jouw huis een smart home. Met echte Philips Hue lampen of elke andere smart versie, bijna alle apparaten kun je met je stem of via het scherm van de Google Nest Hub bedienen. Maak de mooiste schema’s of koppel alle smart apparaten aan elkaar. Over smart gesproken, de Samsung Galaxy watch registreert alles. Krijg grip op jouw beweegpatroon met deze geweldige smartwatch. En of dat nog niet genoeg is, een topcadeau voor een man tussen de 35 t/m 49 jaar is een GoPro Hero. Film alles in 4K of maak de mooiste hoge resolutie foto’s.

Google Nest Hub, cadeaus mannen 35
Google Nest Hub

Google Nest Hub

Dit is echt een alleskunner. Speel een plaat af, wat is de temperatuur, wie staat er voor de deur (in combinatie met een smart deurbel). Je hoort het niet alleen, maar je ziet het ook op het schermpje. En … het is ook nog eens een leuk fotolijstje.

BBQ Schort, cadeaus mannen 35
Stoer BBQ Schort

Stoer BBQ Schort

Met dit schort ben jij een echte BBQ-Master. Superhandig als jij al jouw vrienden op bezoek hebt voor de BBQ. Dit schort is volledig verstelbaar en heel erg makkelijk af te nemen. Dus bakken maar op de BBQ en jij bent de BBQ-Master.

Horloge
Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch

Een echte Samsung Galaxy Watch. Het ziet eruit als een normaal horloge, maar het is een smart display. Je kan elk display naar wens instellen. Het horloge meet ook echt alles, stappen, hartslag, afstand, hoogte. Dit is een MUST HAVE voor iedere man.

Powerbank op zonne-energie
Powerbank op zonne-energie

Powerbank op zonne-energie

WAUW, een powerbank die gewoon in de zon oplaad. Niet alleen heel erg cool, maar ook heel erg goed voor het milieu. Ben je aan het kamperen of een dagje aan het wandelen. Jij hebt voortaan geen stopcontact meer nodig.

GoPro Hero
GoPro HERO9 Black

GoPro HERO9 Black

Wat wil je weten van deze camera. Waterdicht tot 10 meter onder water, kijkhoek van 170 graden, 4K beeldkwaliteit, batterij gaat tot twee uur, spraakgestuurd. Neem deze GoPro mee met het sporten, wandelen of waar dan ook.

cadeaus mannen 35

Cadeaus voor mannen 35 t/m 49 jaar

Jij bent de carrièretijger en gaat je weet precies wat er gaande is binnen jullie bedrijf. Op school ben jij de vader die altijd klaarstaat om de kids overal naartoe te brengen. En op het sportveld moedig je jouw kinderen aan naar de overwinning.

De coolste cadeaus voor mannen van 35 t/m 49 jaar

Iets wat echt bij deze leeftijd past is golfen. Een geweldige golf putting mat helpt jou om de juiste slag te geven aan de golfballen. Oefen in je kantoor, thuis of waar je wil met deze geweldige golf putting mat. Maar het mooiste cadeau voor iedere man is toch wel een DJI drone mini. Deze geweldige drone kan kilometers ver vliegen en honderden meters hoog. Met een 4k camera maak jij de mooiste filmbeelden en foto’s. Deze drone heeft verschillende programma’s. Hij kan zelf om objecten vliegen, wegvliegen vanaf een object. Oh ja, en hij weet altijd hoe hij terug moet vliegen naar jouw locatie. Wij hebben de leukste cadeaus voor mannen van 35 t/m 49 jaar.

Golf putting mat, cadeaus mannen 35
Golf Putting Mat

Golf putting mat

Oefen je golf-skills met deze golf putting mat. Het is makkelijk op te rollen, dus je kan hem gewoon meenemen naar je werk. En na een uurtje hard werken kan je lekker even een kwartiertje jouw golfvaardigheden trainen. Leuk voor iedere man.

DJI Drone, cadeaus mannen 35
DJI Mini Drone

DJI Mini drone

Deze kost wel wat, maar dan heb je ook wel wat. Hij (mag niet, maar) kan tot wel 6 km ver vliegen en maar liefst 500 meter hoog. De functies die erop zitten geloof je gewoon niet. Iedereen is een drone-piloot met deze stoere DJI Mini drone.

Ochtendjas
Mooie Ochtendjas

Mooie Ochtendjas

Zie jij jezelf al zitten op een zaterdagochtend. Kopje koffie of thee, croissantje, krantje en deze heerlijke ochtendjas. Hij is van zachte badstof gemaakt, zit heelrijk en is lekker warm.

JBL Box
JBL Speaker

JBL speaker

In de garage, in je kantoor, in de tuin. Je kan overal dit boxje draadloos aan je telefoon koppelen en van jouw favoriete muziek genieten. Deze speaker is zo klein, dat je hem overal mee naartoe kan nemen. Maar let op, het geluid is GROOTS.

NY Yankees cap, cadeaus mannen 35
New York Yankees Cap

New York Yankees cap

Deze petten zitten heerlijk en zijn onwijs cool. Met een geborduurd logo van de New York Yankees is deze verstelbare pet de MUST HAVE van iedere man.

Feestdagen


Leuk voor alle feestdagen om te geven of te krijgen

Verjaardagen


Altijd een origineel cadeau voor iedere verjaardag

Om te geven


Nooit meer een vraag wat je moet geven aan iemand

Om te krijgen


Altijd een leuk cadeau om te krijgen via kdoidee.nl