Cadeau idee voor jongens

Cadeau idee voor jongens

Stoere cadeaus voor stoere jongens( en ook stoere meisjes), die vind je hier. We hebben een selectie van leuke cadeautjes op deze pagina gezet. Alles wat jongens leuk vinden, buiten spelen, techniek, games, noem het maar op, en je vindt het hier.

Kies jouw leeftijdscategorie

Om direct het juiste cadeautje te kiezen hebben we de categorie jongens onderverdeeld van 1 jaar tot 12 jaar. Iedere categorie heeft tientallen voorbeelden van cadeautjes variërend in elke prijsklasse tot €60,-. Soms zijn de cadeautjes iets goedkoper of iets duurder dan in de prijsklasse vermeld staat. Maar altijd een origineel cadeau.

Cadeau’s voor jongens voor maximaal €15,-

Kleine cadeautjes voor jongens voor een geweldige prijs. Deze cadeautjes zijn ideaal voor een verjaardag, feestdag of om zomaar te geven. Uiteraard is dit een hele kleine selectie. Je gelooft het waarschijnlijk niet maar ze zijn allemaal echt onder de €15,-. Vind hier radio grafische auto. Dit is leuk voor elke leeftijd en elke jongen kan hiermee overweg. Let wel op, het is niet geschikt is voor de allerkleinsten.

Radio Grafische auto, Flip Radio Grafische
Flip
Radio Grafische
Radio Grafische auto, Cadeau idee voor jongens
Roll’Stunt
Radio Grafisch
Radio Grafische auto,
Rock Ranger
Radio Grafisch
Radio Grafische auto
Jeep
Radio Grafisch

Cadeau idee voor jongens voor maximaal €30,-

Pak flink uit met deze cadeaus tot €30,- Deze categorie is specifiek voor de jongens die helemaal weg zijn van Minecraft! Bouw net zoals in de computergame je eigen wereld. En net zoals je gewend bent van Minecraft is jouw wereld onbeperkt … tenzij de lego-blokjes op raken. Gelukkig kun je verschillende werelden bijkopen en eindeloos combineren. Kies daarom jouw ideale Minecraft wereld en start vandaag met bouwen.

Minecraft lego, Cadeau idee voor jongens
Minecraft Lego
Creeper
Minecraft lego,
Minecraft Lego
IJskasteel
Minecraft lego, Cadeau idee voor jongens
Minecraft Lego
Koraal Rif
Minecraft lego,
Minecraft Lego
Paddenstoelen

Cadeau idee voor jongens voor maximaal €60,-

Ga nu racen! Dit is echt iets voor alle leeftijden (en ook voor meisjes). Ga eindeloos racen met Hot wheels, in een City racebaan of in echte Formule 1 auto’s. Ga niet te hard door de bocht, maar zeker niet te zacht. Dit cadeau is een MUST HAVE voor iedere jongen. Alle tracks zijn eenvoudig in elkaar te zetten en weer makkelijk en compact in de doos op te ruimen. Racebanen zijn hèt cadeau idee voor jongens.

Hot Wheels, Cadeau idee voor jongens
Hot Wheels
3 Loops
Dyno racebaan,
Dyno
Racebaan
City racebaan,
City
Racebaan
Max Speed, Cadeau idee voor jongens
Max Speed
Racebaan