Cadeau voor een meisje
van 16 t/m 19 jaar?

Dit is het jaar dat de meiden de stap maken naar het beroepsonderwijs. Misschien wonen ze nog thuis of gaan ze op kamers. Maar in ieder geval zijn ze compleet volwassen en zelfstandig. De leukste cadeaus voor in huis of voor de uitzet hebben wij voor je gevonden.

Kenmerken van een meisje van 16 t/m 19 jaar

De leeftijd van 16 t/m 19 jaar kenmerkt zich door de volwassenheid. Letterlijk en figuurlijk worden de meiden groot en daadwerkelijk volwassen. De pubertijd gaat voorbij en er breekt wederom een nieuwe fantastische fase voor jullie aan. Een beroepsopleiding, hbo of de universiteit. Nog even en dan gaat ze werken en voorziet ze in haar eigen onderhoud. Verwen haar dus nog maar even lekker veel.

Heel erg veel gaat er veranderen voor een meisje van 16 t/m 19 jaar. Ze mag gaan stemmen, ze moet zelf ziektekosten betalen maar ze woont ook nog vaak thuis. Wel erg zelfstandig, maar natuurlijk ook altijd in voor een gezellig kopje thee of koffie en een leuk spelletje met papa of mama spelen. Wij hebben de leukste cadeautjes voor een meisje van 16 t/m 19 jaar voor jou gevonden.

Koop de leukste cadeautjes voor een meisje van 16 t/m 19 jaar

De leukste cadeau ideeën voor een meisje tussen de 16 en 19 jaar

Natuurlijk hebben de meisjes van 16 t/m 19 jaar een leuk bijbaantje. Zelf geld verdienen en zelf leuke spulletjes kopen is nu heel erg gewoon. Maar het is ook altijd leuk om een origineel cadeau te geven. Want ook al verdienen ze zelf geld, ze zijn ook altijd arme studenten. Wat dacht je van het filmcadeau XXL. Ouders mogen leuk bij de buren op bezoek gaan en de meiden gaan lekker film kijken op de bank met dit geweldige Pathé Film cadeau.

Filmcadeau XXL

Filmcadeau XXL

Ga lekker met jouw beste vriendinnen een avondje op de bank hangen met dit geweldige filmcadeau XXL. Met de Pathé thuis bon huur je de nieuwste films en geniet je van de film, elkaar en heerlijke zoetigheid.

JBL Koptelefoon, cadeau voor meisjes tussen de 16 en 19 jaar
JBO Draadloze Koptelefoon

JBL draadloze koptelefoon

Altijd lekker je eigen muziek bij de hand, tijdens het studeren, tijdens het werk of gewoon lekker tijdens het chillen. Deze JBL koptelefoon heeft ruisonderdrukking en je kunt er ook mee bellen.

Make-up organizer, cadeau voor meisjes tussen de 16 en 19 jaar
Make-up Organizer

Doorzichtige Make-up organizer

Deze handige doorzichtige make-up organizer staat goed op iedere kaptafel en geeft structuur aan al jouw cosmetica en sieraden. Geen toilettas meer waar je moet zoeken naar alle spulletjes maar handig georganiseerd.

Powerbank, cadeau voor meisjes tussen de 16 en 19 jaar
Mini Powerbank

Mini powerbank

Deze kleine krachtpatser laad jouw telefoon binnen no time op. Dankzij deze kleine krachtpatser (10.000 mAh) ben jij altijd bereikbaar en loop je niet met een grote accu of een oplader rond. Deze powerbank is geschikt voor alle telefoons.

Google Home, cadeau voor tieners. Voor meisje 16 tot 19 jaar.
Google Home Mini

Google Home mini

Dit is een alleskunner. Speel een willekeurige hit af. Wat voor een weer wordt het? Hoeveel is de wortel van 525, Doe de lamp aan. Deze kleine krachtpatser vertelt en doet het je allemaal. Je kan hem volledig met je stem bedienen.

Tieners van 16 t/m 19 jaar

Richting de 18 jaar en hard op weg om volwassen te worden. Nu ontwikkelen en ontdekken tieners van 16 t/m 19 jaar hun persoonlijke identiteit. Volwassenheid en verantwoordelijkheid is hèt thema voor de komende jaren. Maar ook gezelligheid is een belangrijk thema. Lekker bij elkaar op bezoek en gezellig stappen met de meiden.

De leukste cadeautjes voor een meisje tussen de 16 en 19 jaar.

Gezellig samen een kopje koffie drinken thuis op de bank. Wij hebben de leukste koffiekopjes voor jou gevonden. Maar liefst een set van 12 kopjes. Een deel voor thuis en een deel om mee te nemen als je grote meid op kamers gaat. En wat is nu leuker om een platenspeler mee te nemen als je op jezelf gaat wonen. Elke nieuw cadeautje is simpel om uit te kiezen, een nieuwe LP. Wij hebben de leukste cadeautjes voor jou.

Laptop tafel, cadeau voor tieners. Voor meisje 16 tot 19 jaar.
Laptop Tafel

Laptop tafel

Heerlijk op de bank of in bed met je laptop. Deze laptop tafel is niet alleen goed voor het behoud van jouw laptop, het werken op elke plek wordt een stuk makkelijker.

Koffie kopjes
Trendy koffiekopjes

Trendy koffiekopjes

Deze gezellige koffiekopjes staan in ieder interieur. Geef ze cadeau voor de uitzet of gewoon gezellig om samen koffie te drinken.

Platenspeler, cadeau voor tieners. Voor meisje 16 tot 19 jaar.
Platenspeler

Platenspeler

Een eigen platenspeler voor op je kamer. Verzamel LP’s en draai ze één voor één. Lekker op je bed met een kop thee genieten van de muziek uit je eigen platenspeler.

Nagel lak set, cadeau voor tieners
Nagellak Set

Nagellak set

Deze complete nagellak set is echt overcompleet. Een nageldroger lamp, toplaag, basislaag, nagelvijl, 5 x nagellak, nagel riemvork en ga zo maar even door. Experimenteer eindeloos met deze complete set. Zowel voor de beginnende als ervaren nagellakker is dit een echte MUST HAVE.

Draadloze, cadeau voor tieners. Voor meisje 16 tot 19 jaar.
Draadloze Oplader

Draadloze oplader

Leg je mobiele telefoon gewoon lekker weg en hij laadt uit zichzelf op. En wel op deze originele Apple zelflader. Vanaf de iPhone 8 kun je deze draadloze oplader gebruiken.

Feestdagen


Leuk voor alle feestdagen om te geven of te krijgen

Verjaardagen


Altijd een origineel cadeau voor iedere verjaardag

Om te geven


Nooit meer een vraag wat je moet geven aan iemand

Om te krijgen


Altijd een leuk cadeau om te krijgen via kdoidee.nl