Inductive robot, een MUST HAVE.

Heb jij al een inductive robot? Soms zie je speelgoed dat alle verbeelding voorbij gaat. Toen we deze inductive robot tegen kwamen gingen alle lichten op rood. De eenvoud van dit speelgoed is zo simpel maar zo leuk en veelzijdig dat het een must have cadeau voor iedereen is. Een inductive robot is niet duur…

Heb jij al een inductive robot?

Soms zie je speelgoed dat alle verbeelding voorbij gaat. Toen we deze inductive robot tegen kwamen gingen alle lichten op rood. De eenvoud van dit speelgoed is zo simpel maar zo leuk en veelzijdig dat het een must have cadeau voor iedereen is. Een inductive robot is niet duur maar staat garant voor uren speelplezier. En wij denken dat dit speelplezier niet alleen voor kinderen is, maar vaders vinden dit ook een erg leuk speeltje.

Een inductive robot volgt een lijn over een vel papier
Inductive Robot

Wat is een inductive robot?

In principe is een inductive robot een hele simpele robot die alleen maar vooruit kan rijden. Maar wat het zo leuk maakt is dat deze robot een lijn op een vel papier zelfstandig kan volgen. Hierbij hoef je alleen maar een lijn te tekenen op een groot stuk papier met een speciale stift. Onderaan de robot zitten sensoren die de lijn volgen.

Hoe gebruik je de inductive robot.

In de verpakking vind je een robotje en een stift. Het beste is natuurlijk om een groot stuk papier te pakken van bijvoorbeeld A1 formaat. Hier teken je een willekeurige baan op. De banen kunnen elkaar ook eenvoudig overlappen. Hieronder staan een paar voorbeelden van banen die je kan tekenen.

Deze banen vormen een lus. Dat wil zeggen dat ze bij het einde weer op nieuw beginnen. Hierdoor zal de robot oneindig rondjes blijven rijden. Als je er genoeg van hebt, dan verander je de baan zodat de robot een nieuw parcours kan rijden.

Maak spectaculaire variaties.

Omdat je zelf jouw eigen tracks kan maken zijn de variaties oneindig. Als je het kan tekenen, dan kun je het maken.

Maak een racer achtbaan met jouw inductive robot.

Twee inductive robots maakt alles nog veel leuker. Je kan een baan tekenen met twee lijnen. Deze lijnen kunnen net zoals bij de achtbaan Joris en de Draak van de Efteling elkaar kruisen zodat je een raceachtbaan krijgt. Welke baan kies je en wie wint. Een heel simpel robotje met een superleuke toepassing.

Maak je eigen parcours voor een inductive robot
Maak je eigen spectaculaire baan.
Een 8 baan voor een inductive robot
Maak een klassieke 8 baan met pen en papier.

De inductive robot, jouw waarzegster

Een heel erg grappig trucje voor de robot is een parcours te maken met een JA/ Nee afslag. Stel een vraag en kijk welk antwoord de robot voor jou heeft. Om dit uit te leggen hebben we hiernaast een simpele tekening voor je gemaakt.

Zet de inductive robot bij het woord stel hier jouw vraag op de lijn en laat het rijden. Bij de splitsing kiest de robot zelf een kant. Dit zal een willekeurige kant zijn en geeft de robot antwoord op jouw vraag. Word ik gelukkig? Word ik rijk? Houdt ze van me of niet?

Een ja/ nee baan voor een inductive robot

Waar kan ik een inductive kopen en wat is de prijs?

Hierboven zijn zomaar een paar voorbeelden gegeven van de veelzijdige toepassingen van een inductie robot. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Dit is erg leuk om te geven en erg leuk om voor jezelf te kopen.

De aankoopprijs voor de robot is slechts tussen de €10,- en €20,-. Hieronder hebben we nog een leuke video van deze robot. Daarnaast vind je een link waar je de robot kan kopen.

Wil je andere leuke robotten zien? Wij hebben een hele serie voor jou.

Je kan ons ook vinden op:

Zakelijk blog
Cadeau
Site-nl


Geplaatst

in

door