Cadeau voor papa onder de €10

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor papa? In deze blog vind je te gekke cadeautjes voor onder de €10,-. Daarnaast hebben we ook een paar leuke ideeën voor jouw en papa om samen te doen. Hoe leuk is het om jouw cadeautje tijdens dit uitje aan hem te geven. Heel veel leesplezier…

De leukste cadeautjes voor papa

Verjaardag, vaderdag, kerst, die papa van jou boft maar met al die feestdagen. En als je zo vaak een cadeau voor papa moet kopen, dan moet je wel een beetje op de kleintjes letten. Daarom hebben we voor papa de leukste cadeautjes onder de €10,- voor jou gevonden. Alle cadeaus zijn leuk om te geven en leuk om te krijgen. We hebben natuurlijk nog veel meer cadeaus voor vaders.

We beginnen hieronder al meteen goed met een leuke wens-ballon. Deze ballon heeft een (flinke) kaars die je kan aansteken. Door de warme lucht stijgt de ballon op tot grote hoogte. Schrijf jouw wens op de zijkant en hij komt zeker uit. Daarnaast hebben we onder andere het boek voor jouw papa hoe hij de lekkerste pizza’s kan maken. Jouw papa wordt de beste pizza-kok van de familie.

Wensbalon
Wensbalon

Wensbalon

Dit is zo onwijs cool, een echte wens-ballon. Deze ballon is van papier. Schrijf met een stift wensen op de ballon en aansteken maar. De ballon gaat de lucht in en jouw wens komt vast uit.

Bucketlist nachtje weg in Nederland
Bucketlist nachtje weg in Nederland

Bucketlist nachtje weg in Nederland

Niet zomaar een nachtje weg in Nederland. Maar super gaaf op een plek waarvan je niet wist dat het in Nederland bestond. Wordt wakker in de natuur of waan je midden op het water of in de lucht.

Een mooie basketbal, cadeau voor papa
Basketbal

Basketbal

Even lekker na het werk een balletje gooien achter in de tuin of op een plein in de buurt. Leuk om samen te doen. Wie komt het eerst tot 21 punten? Deze bal heeft de officiële maat 7.

Thermobeker, cadeau voor papa
Thermobeker

Thermobeker

Snel naar het werk, koffie mee de auto in. Vanaf nu is er geen gemors meer en kan papa heerlijk genieten zijn kopje koffie tijdens de rit naar kantoor of naar de klant.

Pizza uit eigen over, cadeau voor papa
Pizza uit eigen oven

Pizza uit eigen oven

Maak je eigen pizza. Met dit boek wordt papa de Mario van de familie. En voor je het weet bouwt hij een eigen pizzaoven in de achtertuin. BBQ is verleden tijd, nu is het tijd voor pizza.

Heerlijke reep chocolade van Tony's Chocolonely
Tony’s Chocolonely Chocolade

Tony’s Chocolonely Chocolade

Reep chocolade, altijd goed. Verwen jouw papa met een lekker reep chocolade. Deze reep gaat makkelijk in één keer op en wel binnen twee minuten. Papa style …

Koop de leukste cadeautjes voor jouw papa voor onder de €10,-!

Het leukste cadeau voor papa vind je hier.

We hebben nog veel meer te gekke cadeaus voor papa onder de €10,- voor je. Wat dacht je van een stoere leren armband. Eigelijk zijn het vijf armbanden. Of een leuke waterfles. Deze is van glas en kan prima in de vaatwasser. Het drinkt heerlijk en blijft altijd schoon. En dan hebben we ook nog deze leuke zonnebrillen voor nog geen €4,-. Maar het lijken wel echte Ray-Ban zonnebrillen. Mocht je nu toch een chiquer cadeau voor papa willen kopen, dan hebben we nog veel meer cadeautjes voor vaders tot 35 jaar of voor vaders tot 50 jaar of voor vaders tot 65 jaar en vaders vanaf 65 jaar. Op Kdoidee.nl slaag je voor het leukste cadeautje.

Stoer leren armbandje, cadeau voor papa
Stoere leren armband

Stoere leren armband

Niet één, niet twee, niet drie, niet vier, maar vijf stoere armbanden in één. Deze armband staat zowel mooi op nette als op vrijetijdskleding. En echt waar, dit cadeau is onder de 10 euro.

Glazen water/ drinkfles, cadeau voor papa
Glazen water/ drinkfles

Glazen water/ drinkfles

Drink voldoende met deze mooie glazen drinkfles. Superhandig om mee te nemen. Het ontwerp is mooi en superstrak. Vul hem met water of ranja, want hij kan gewoon in de vaatwasser.

Laptop houder, cadeau voor papa
Laptop Houder

Laptop houder

Altijd last van een zere nek als je een tijd achter de laptop hebt gezeten? Met deze laptop houder krijg je een betere houding en daardoor minder last van je nek en schouders.

Super papa sleutelhanger
Super Papa Sleutelhanger

Super papa sleutelhanger

Deze leuke sleutelhanger is altijd een leuk cadeau voor papa. Een sleutelhanger voor zijn caravan, garage, buitenpoort. Je kan er niet genoeg hebben. Klein prijsje, leuk cadeautje.

Stopwatch, cadeau voor papa
Gave Stopwatch

Gave stopwatch

Heel erg handig voor langs het sportveld, in de auto, thuis. Ja, het kan ook op je iPhone, maar deze stopwatch hang je makkelijk om je nek. Supergaaf om te krijge.

coole zonnebril, cadeau voor papa
Coole zonnebril

Coole zonnebril

Dit is de zonnebril voor jouw papa, altijd handig. In je jas, in de auto, op de fiets. Koop deze coole zonnebril voor je vader. Ze zijn zo goedkoop dat je er ook gewoon twee kan kopen.

cadeau voor papa

Het leukste cadeau voor papa

Leuke dingen doen met papa, wat dacht je van een keertje fietsen met hem. Leen een Mountainbike of een racefiets en racen maar. Maar natuurlijk zijn er ook nog heel veel leuke andere dingen die je met papa kan doen!

Enkele leuke tips:

  • Ga een lekker met jouw papa lunchen in de stad.
  • Ga een keertje karten of laser gamen.
  • Ga eens leuk een keertje pool biljart spelen.

Het cadeau voor iedereen

Heb je nog niet gevonden wat je zocht? Kijk dan eens verder op Bol.com en Amazon.com. Wij zijn partner van Bol en Amazon en zijn altijd op zoek naar de leukste cadeautjes op deze websites.


Geplaatst

in

door